Vigtigheden af den rigtige kandidat  

partner or azets 06 05 2021Når man skal ansætte personer til store stillinger, er det essentielt, at man vælger den rigtige kandidat.

Hvis man ønsker at vælge den helt rigtige kandidat, så kræver det mere, end man bare lige går rundt og tror. En ansættelse af den rigtige kandidat er en længere proces, men det er hele processen værd. Den rigtige ansættelse kan nemlig være forskellen på succes og fiasko! Dette er noget, som du vil blive klogere på i det nedenstående afsnit.

Hvorfor er den rigtige kandidat så vigtig?

Den rigtige kandidat er vigtig - især når det gælder lederstillinger. Lederstillinger skal besættes af den kandidat, der passer bedst ind i virksomhedens struktur og identitet. Det kan godt være, at der findes en kandidat, der har et mere prangende CV, men hvis kandidaten ikke passer ind i virksomhedens struktur og identitet, er det højst sandsynligt ikke et godt match. Derfor er rekrutteringen af den rigtige kandidat mere end bare at betragte kandidatens CV.

Hvis man vælger den rigtige kandidat, er der også stor sandsynlighed for, at resultaterne bærer præg deraf. I og med at rekrutteringen af den rigtige kandidat ikke bare en ting, der bliver klaret på en formiddag, kan det nogle gange være relevant at søge om hjælp. Dette kan blandt andet gøres ved at henvende sig til at rekrutteringsbureau, som har et bredt netværk af mulige kandidater tilgængeligt.

Sparring skaber resultater

Hvis du er på jagt efter at besætte en ledig lederstilling, kan det være en god idé at henvende sig til et rekrutteringsbureau, der ved, hvordan man finder den kandidat, der kan skabe værdi for dig. Når du vælger at henvende dig til et rekrutteringsbureau, så vælger du at sparre med et bureau, der har indgående kendskab til executive search, hvilket kan være medvirkende til, at du får ansat lige præcis den kandidat, som kan optimere din virksomhed.

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2030

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk