Bjergløbet er tilbage!

bjergloeb 2016 sdenoux 65. juni kl. 10-12 afholdes Ørestad Bjergløb igen - og for femte gang. Ruten på seks kilometer i Ørestad er med indlagte trapper. Målstregen løber direkte ind i Ørestad Grundlovsfest 2021.

Flad natur, stejl arkitektur. Det er Ørestad Bjergløbs motto. bydelens mange sjove, specielle og rå bygninger har givet inspiration til løbet, hvor en stor del af ruten fører op og ned af de ydre trapper på flere bygninger, f.eks. 8Tallet og VM-Bjerget. Ørestad Bjergløb er tidligere afholdt, i 2012, 2014, 2015 og 2016 af frivillige kræfter med Steve Kjær i spidsen.

"Vi har igen fået tilladelse af By & Havn til at løbe i parkeringshusene, så vi tør godt love at ruten bliver både inspirerende, sjov, rå, overraskende og med garanti udfordrende for selv de mere erfarne løbere," fortæller Steve Kjær. 

I år er der indtil videre blot to frivillige.
"Og det er absolut for lidt. Så hvis du vil hjælpe en smule eller en masse, så kontakt os. Vi har isæt brug for fartholdere med forskellige km-hastigheder fra 3 min. til 7 min. pr. kilometer. Og vi har brug for vejvisere på ruten og nogle, der vil hjælpe i start- og målområdet i Byparken," siger Steve Kjær. 

I Ørestad Bjergløb, gælder det om at være med, og ikke om at vinde. Når man har gennemført, så er man en vinder blandt vindere. I år afvikles løbet som en 6 kilometers rute og som et socialt arrangement, hvor vi løber sammen i grupper evt. med en fartholder, som har til opgave at få alle med. Man melder sig til et tidsinterval, og ingen får en individuel tid.

For at give mulighed for at alle kan deltage, er deltagergebyret sat urimeligt lavt. Et startnummer til Ørestad Bjergløb 2021 koster - minimum - 50,00 kr.

"Donationer udover tilmeldingsgebyr er naturligvis meget velkomne. (MobilPay 4024 5522, mærk ØB21).

Tilmelding til løbet sker på https://oerestadbjergloeb2021.nemtilmeld.dk/admin/events/wizard/

Yderlig information kan og vil blive annonceret løbende på Facebook: Ørestad Bjergløb. Hvis du har lyst til at give en hjælpende hånd, kan du kontakte Steve Kjær, tlf.nr. 2447 6746 eller Tove V. Brøchner, tlf.nr. 4029 0512.

idræt, steve kjær, Ørestad bjergløb

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 6122

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk