2 februar åbnede P-hus Hannemann

p hus hannemanns alle 1472. februar åbnede P-Hus Hannemann. Huset i den østlige del af Hannemanns Allé har 18 nye el-ladepladser.

Det cylinder-formerede P-hus har fået etableret plantekasser med forskellige siv- og græsplanter på sin runde facade. Inden for et par år vil det give parkeringshuset en grøn facade. Det grønne går også igen nedenfor parkeringshuset, hvor der er plantet bede og træer ved indkørslen og hele vejen rundt om det nye parkeringshus.

Inde i P-huset er der i midten et elevatortårn og en trappe, der snor sig op gennem huset med svævende broer til parkeringsdækkene. Midten er beplantet med slyngplanter, som på sigt vil begrønne trappe og broer. Huset har en åben facade åbne facader,  så der er mulighed for at kigge ud og få sollys ind. Al belysning er LED-lys, som er bevægelses- og sensorstyret.

De 18 el-ladepladser kan bruges af beboere, medarbejdere og gæster i området, og huset vil være åbent døgnet rundt. Der er også 17 parkeringspladser til brug for parkanter med gyldigt handicapparkeringskort, og fire parkeringspladser uden for parkeringshuset til brug for parkanter med høje handicapbusser. Det er gratis at benytte handicapparkeringspladserne, når man kan fremvise gyldigt handicapparkeringskort.
Parkeringshuset er tænkt til at skulle betjene ansatte og gæster til erhvervsbyggerierne i den østlige ende af Hannemanns Allé og langs Metrovej. På sigt skal parkeringshuset også betjene de boliger, der skal opføres på byggefeltet nord for parkeringshuset, hvor der i dag er terrænparkering.

P-hus Hannemann
Tegnet af Årstiderne Arkitekter A/S og opført af 5E
Kapacitet på 560 køretøjer fordelt på syv etager.
Parkering tilladt med gyldig digital p-tilladelse fra PARKinCPH til Ørestad samt mod betaling via app eller betalingsautomat.
18 ladepladser til opladning af elbiler, med 22 kW ladebokse, som drives af ladeoperatøren Spirii.

parkering, elbil

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 698

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk