Overvældende interesse for bagerbutik i Bastionen

bastionen onlineEt opslag på facebook om interessen for en bager i Bastionen fik omgående over 100 kommentarer

• Snart åbner der en frisør og en vinbar i Ørestad Syd, og på facebook luftede projektleder fra ejendomsselskabet Balder Alexander Barlow spørgsmålet, om det ville være en god idé at åbne en bager i Bastionen. Og det er det tilsyneladende for over 100 personer har valgt at svare på spørgsmålet, og langt de fleste er begejstrede for tanken om en bagerbutik.

“Jeg er også selv ret overvældet over den massive interesse og kommentering, som mit opslag vakte. Jeg glædes virkelig over det! Det er jo skønt, når man kan mærke beboerens begejstring for idéen,” siger han til Ørestad Avis.
De to ovennævnte butikker kommer også i Balders byggerier, og for Alexander Barlow er det naturligt, at butikker tænkes ind i byggerier.

“Da vi i Balder Danmark er massivt tilstede i Ørestad og på Amager i forhold til udlejningsejendomme, føler vi et vist ansvar for ikke bare at skabe attraktive lejeboliger til områdets nye beboere, men også for at skabe levende områder som folk trives i,” uddyber han.

Balder er et alsidigt ejendomsselskab, der rummer alle dele lige fra projektudvikling, byggestyring, udlejning og efterfølgende forvaltning af ejendommene.

“Når man lejer en bolig hos os, kan man derfor være sikker på, at vi leverer mere end bare fire vægge med et tag. Vi leverer et hjem,” siger han.
I modsætning til mange andre udviklere af ejendomme så beholder Balder deres ejendomme, efter de er opført, og står også for forvaltningen videre frem. Derfor er der ifølge Alexander Barlow behov for at sikre, at kvaliteten er i orden, og miljøet er attraktivt.

“Vi føler os allerede heldige at kunne byde velkommen til ”Thorsteinsson´s Table” (red. Vinbar), ”BeYoutiful” (red. Frisør) i Fælledkanten, og er i forhandlinger på Lavetten med to driftige damer, som ønsker at åbne en ret unik Event Café lidt i stil med ”Kihoskh”-konceptet, kendt fra Kbh. V,” fortæller han.
Det er dog ikke bare lige sådan at etablere en bagerforretning, men efter den overvældende positive reaktion på spørgsmålet vil Alexander Barlow nu arbejde videre på at det kan blive en mulighed.
“Vi er i proces og håber på, at det lykkes for os at levere lokaler til en kvalitetsbevidst bager i ejendommen Bastionen. Nu er vi i hvert fald overbevist om, at der er et marked for det. Så jeg kan endnu ikke garantere, at vi får en bager, men vi vil gøre vores for, at bageren i Bastionen bliver en realitet til glæde for beboere i Ørestad Syd,” siger han.

butikker, balder

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 3171

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk