Field’s fejrer fødselsdag med MGP og Paw Patrol

br legetoej fieldsDanmarks største shopping- og oplevelsescenter fylder 15 år, og det fejres med maner

• Fra at være en stor bygning i udkanten af København er Field’s i dag en integreret del af Ørestad og en destination for folk langt uden for Ørestad.
“I starten satsede vi på international fashion og henvendte os især til modebevidste kvinder, men vores profil har ændret sig i takt med at vores kunders behov har ændret sig. De senere år har vi satset benhårdt på at skabe totaloplevelser for kunderne på tværs af shopping, dining og entertainment, og det har resulteret i kundefremgang hvert år,” siger Thomas Thomsen, Shopping Center Manager i Field’s i forbindelse med fødselsdagen.
Ifølge Thomas Thomsen henvender Field’s sig i dag til en langt bredere kundegruppe end for 15 år siden, og kunderne er blevet mere kræsne og forventer særlige attraktioner:
“I dag henvender vi os også til børnefamilier, og vores ambition er at tilbyde underholdning og oplevelser, som vores gæster kommer igen for. Derfor åbnede vi sidste år trampolinparken Bounce, og snart åbner vi iFLY skydiving,” siger han.
Den sidste attraktion er netop ved at blive opført på vestsiden af den bygning, der indeholder biografen i Field’s.

Tilbud, underholdning og masser af musik
Selve fødselsdagen fejres med masser af tilbud i de forskellige butikker. BR legetøjsbutikken er netop åbnet i de gamle lokaler for Toys’R’Us og senere på ugen åbner Illum Bolighus også i Fields’s.
Den helt store fejring bliver dog i forbindelse med weekenden, hvor Field’s forventer at omkring 50.000 gæster vil lægge vejen forbi shopping- og oplevelsescentret.
Den 6. april kl. 11.00 er der MGP-koncert, hvor vinderne af MGP 2019, SODA, kommer forbi og trykker den af. Hertil kommer Lisa og Xenia, der er kendt for sangen "Ham som troede", og endelig kommer Astrid, der har skrevet sangen "Når jeg danser".
Dagen efter den 7. april kl. 13.00 er det de lidt mindre børns tur, for der kommer hundehvalpene Chase og Marshall samt lederen af patruljen, den 10-årige dreng Ryder, forbi for at fejre, at Field’s fylder hele 15 år. Trioen går også under navnet Paw Patrol, der i øjeblikket suser over skærmen og er også kan købes som merchandise i alle afskygninger.

Legetøjskæden BR åbende sin butik i Field's som en del af fejringen af Field's 15 års fødselsdag.

butikker, fields

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2434

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk