Få Spangsbergs flødeboller til spotpris

spangsberg fabriksudsalg kongelundsvej onlineSpangsberg har åbnet fabriksudsalg på Kongelundsvej, hvor du kan få de kendte flødeboller til spotpris og meget andet

 ⋅ Der er tale om Spangsbergs 12. fabriksudsalg, og det er ikke fordi Spangsberg er specielt sjusket, når de fremstiller flødeboller, der gør det nødvendigt at åbne butikker for at komme af med de ukurante varer. Snarere tværtimod.

“Når vi går fra at producere en type flødeboller på vores maskine til en anden, så renser vi rørene med skummet, så vi undgår madspild. De flødeboller, der kommer ud af denne proces, sætter vi så til side og sælger fra vores fabriksudsalg,” forklarer Maria Laursen fra Spangsberg.

2. sorteringsflødeboller kan også komme, når der skiftes chokoladetype eller fra en type med krymmel til en anden.

“Der er jo ikke noget i vejen med flødebollerne, men de kan være skæve eller bare ikke have den rigtige farve,” fortæller Maria Laursen.

Hun er også ansvarlig for butikkerne og er især glad for, at det er lykkedes at finde en butik på Amager.

“Vi har kigget i lang tid efter en egnet butik på Amager og vi er meget glade for placeringen, og siden åbningen har opbakningen været utrolig stor, og det er vi meget glade og taknemmelige for,” siger hun.

spangsberg fabriksudsalg kongelundsvej 2 online2. sorterings flødeboller sælges fra fabriksudsalget i æsker af 20, der koster 85 kroner, og to æsker fås for 150 kroner. Det er lidt over halv pris i forhold til de “rigtige” Spangsberg flødeboller, der findes i dagligvarebutikkerne.

I butikken er der også fabriksudsalg af Nørregade Bolcher, som man kan købe i bøtter frem for de fine poser fra detailhandlen, og der er også 2.sorteringsæsker med dessertchokolade. Hertil kommer mange nye produkter fra Spangsberg som marmelade, shots, slikkepinde og en juleserie.

“Og så er der jo altid gratis smagsprøver, når man kommer ind i butikken, så kig endelig forbi,” lyder opfordringen fra Maria Laursen.

Spangsberg Fabriksudsalg ligger på Kongelundsvej 32 og har åbent onsdag til lørdag mellem 11 og 17.

butikker

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 5097

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk