Endelig kunne de mødes

taarnby gynasium historisk dag 1uAlt var i spil da Tårnby Gymnasium & HF i mandags åbnede op for udendørs undervisning, efter regeringen i sidste uge gav grønt lys.  

Hvis du ikke havde set dine klassekammerater i tre måneder og havde en hel dag til rådighed, hvad ville du så lave? Ville du spille disc golf og lege gæt & grimasser i Valbyparken, ville du tilbringe dagen ude i det fri ved Naturcenter Amager, ville du bygge miniatureskyttegrave i sandet ved Amager Strandpark med din historielære, eller ville du stå på rulleskøjter og spille hockey under åben himmel? Alt var i spil da Tårnby Gymnasium & HF i mandags åbnede op for udendørs undervisning, efter regeringen i sidste uge gav grønt lys.  

For første gang siden nedlukningen i december var der for alle ikke-afgangselever udendørs undervisning, flaget var hejst og lærerne stod klar til at modtage de glade og forventningsfulde elever. Trivslen var i fokus, og derfor havde lærerne haft travlt med at udtænke aktiviteter hvor både faglighed og trivsel blev tilgodeset. Og det var nogle tydeligt glade elever som mødte op.
”Man har glædet sig meget til at komme tilbage. Man mister lidt motivationen derhjemme, og det er altså meget rart at se sine klassekammerater igen”, siger Maxim fra 1u som sammen med Simon, Nikita og Diana havde store forventninger til dagen.
”Vi forventer at komme til at snakke en masse med de andre, for hele gymnasiet er stadig nyt for os 1.gere. Vi nåede kun lige at komme ud i vores klasser efter grundforløbet så flere af os kender slet ikke hinanden ordentligt endnu” siger Diana, og hun er bestemt ikke ene om den følelse.
Det var derfor nogle meget glade elever som efter en dag med en masse aktiviteter kunne vende tilbage til den virtuelle undervisning, men med en klar forventning om snart at være tilbage igen.  

Idræts- og biologilærer Mette Vollmond stod som en af de første klar til at modtage sine elever på gymnasiet, og hun havde glædet sig lige så meget.
”Det var virkelig dejligt at se dem i den virkelige verden igen og opleve dem som en samlet flok. Det var især rørende at opleve deres store gensynsglæde da de så hinanden”.  

Indtil videre er der mulighed for undervisning med fysisk fremmøde én gang om ugen, og der bliver arbejdet på højtryk for at få skemaerne til at passe.  

På billedet ses fra venstre: Simon, Maxim, Nikita og Diana fra 1.u

 

tårnby_gymnasium, corona

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1102

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk