Cykelfællesskab kører igen

cykelfaellesskab seniorer fbCykelfælleskabet for Seniorer i Ørestad er kommet i gang igen efter Coroan, og vil gerne have endnu flere seniorer over 65 år med ud at cykle.

Efter en lang Coronaperiode genstarter Cykelfælleskabet for Senioerer i Ørestad (For alle over 65 år). Det sker med et informationsmøde onsdag 25. august. 

Det er DGI Storkøbenhavn og Københavns Kommune som har startet de sociale cykelture for alle over 65 år. Det er gratis at cykle med, og alle er velkommen. 

"Det er en god måde at knytte nye venskaber og få fælles oplevelser på. Og så ved vi, at det øger både den fysiske og mentale sundhed at cykle sammen," siger Peter Neustrup-Jensen, som er tovholder for fællesskabet i Ørestad. 

Han fortæller at deltagerne har taget et stort ansvar for hinanden og for cykelfællesskabet. Mange af deltagerne kommer med input til ture, agerer guides og har lyst til at vise lokale steder frem. 

"Og det gør kun turene endnu sjovere og fællesskabet endnu stærkere". 

 

Plads til alle

I cykelfællesskabet bliver deltagerne inddelt i hold efter niveau og ambition. Det betyder, at om Man er i god form og til lange ture eller lige har støvet cyklen af efter flere år i kælderen, så er der plads til alle.

Turene starter kl. 10 og slutter med kaffe ca. kl. 12. Sluttidspunktet er afhængig af, hvor langt man har lyst til at cykle. 

Uformelt møde

Interesserede kan komme og møde de andre cyklister til et uformelt møde og en lille cykeltur onsdag 25. august kl. 10. 

Mødestedet er Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, Kastrup. Der vil være skilte, så du ved hvor du skal gå hen. 

Herefter vil Fællesskabet cykle hver onsdag kl. 10 til ca. 12.00, hvor der undervejs er plads til at tage et hvil, drikke en kop kaffe alt efter, hvad gruppen ønsker Turens længde afhænger af deltagernes niveau og ambition.

Infomøde og kort introcykeltur for Cykelfællesskabet for seniorer i Ørestad. Onsdag 25. august kl. 10. Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, Kastrup. Der vil være skilte, så du ved hvor du skal gå hen. Spørgsmål kan stilles til Peter Neustrup fra Cykelfællesskabet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 26 38 80 00.

 

cykling, seniorer

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2533

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk