Kræft-løb i Tårnby søger frivillige

stafet for livet taarnby onlineArrangementet Stafet For Livet Tårnby har brug for frivillige til planlægning af dette års stafet

• I de sidste to år, har en gruppe frivillige i Tårnby bidraget til kampen for et liv uden kræft ved at planlægge og afholde Stafet For Livet Tårnby. Nu kommer stafetløbet til Tårnby for tredje år i træk, og planlægningen er allerede godt i gang.
”Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes, til at give håb, til at støtte dem, der stadig kæmper, og det er en mulighed for at samle ind til kampen for et liv uden kræft. Stafet For Livet er fællesskab og sammenhold. Det er en holdindsats, ikke en konkurrence,” fortæller formand Katja Hansen, Stafet For Livet Tårnby.
Arrangementet finder sted lørdag 31. august til søndag 1. september ved Tårnby Skole og boldbane, og der er allerede nu god brug for flere hænder, så arrangementet kan forløbe planmæssigt
”Vi er en gruppe af både nye og ”gamle” frivillige, men vi har brug for flere hænder, for jo flere vi er, jo bedre en stafet kan vi skabe sammen. Det er en unik mulighed for at gøre noget aktivt, og samtidig føler man virkelig, at man gør en forskel”, siger Katja Hansen.
Hun peger på, at der blandt andet er brug for ambassadører på de sociale medier, der kan hjælpe med at lave opslag, lægge billeder op og så videre, og så er der brug for nogen, der kan sprede budskabet om stafetten ved for eksempel at sætte plakater op og dele flyers ud i Tårnby og omegn.
Der er også brug for personer, der kan hjælpe med at skaffe sponsorer til løbet, og til at hjælpe med at planlægge aktiviteter til arrangementets børnetelt.
“Vi skal også bruge en masse frivillige til selve stafet-weekenden, så der har man også mulighed for at bidrage og gøre en forskel. Al hjælp er velkommen,” siger Katja Hansen.
Og den frivillige deltagelse kan hurtigt veksles til en positiv oplevelse for livet. Det fortæller Annie Petersen, der var frivillig første gang ved løbet i 2018, og som også er med i forberedelserne til løbet her i 2019.
“Oplevelsen ved sidste stafet var kun positiv. Hvordan kan den være andet, når frivillige bruger mange timer på at glæde kræftpatienter eller tidligere kræftpatienter med fællesskab, underholdning, mad, konkurrencer, børneløb, lysceremoni og meget andet,” fortæller hun. Annie Petersens gruppe skulle sørge for Fighterne, der er nuværende og tidligere kræftpatienter, hele døgnet, og det blev ved hjælp af sponsorer til frokostbuffet, kaffe med kage, sandwichs til aften, morgenbrød og øl/vand/vin/juice/frugt.
Har man mod på at være frivillig, eller vil høre mere, så kan man kontakte formand Katja Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Læs mere her
eller på Facebook - Stafet For Livet Tårnby

idræt

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2295

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk