ØICC Medlemsprofil: Simon Tønners, Patrade

simon toenners patradeØICC MEDLEMSPROFIL:  Simon Tønners, Partner og advokat i Patrade

Hvorfor er I medlem af ØICC?
Vores primære interesse i ØICC er kombinationen af lokal forankring med fokus på innovation og udvikling. Som IPR-rådgivningsvirksomhed arbejder vi udelukkende med at rådgive omkring, sikre og håndhæve vores mange klienters nyskabende og innovative ideer. Vi har en erfaring og viden inden for innovation og nyskabelse, som vi glæder os til at spare med de andre medlemsvirksomheder i ØICC omkring. 

Hvad er det bedste ved placeringen af jeres arbejdsplads i Ørestad?
Vi har kunder og samarbejdspartnere i langt over 100 lande og kontorer 3 forskellige steder i Danmark. Ørestad tilbyder en fuldstændig unik geografisk placering i forhold til at være tæt på vores kunder og kollegaer. Hvor finder man ellers et kontor med 50 m til en metro, 150 m til regionaltog, 500 m til motorvej og 2 km til en international lufthavn? Ørestads placering gjorde den til et oplagt valg for os.

Andre ØICC profileR:
Christian Riise, Dell Technologies
Christina Holberg Fenger
Rasmus Jørgensen, Symbion

 

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det, som du arbejder med?
Personligt finder jeg en meget stor tilfredsstillelse i, at jeg gennem mit arbejde hjælper andre mennesker med at lykkes med deres forretning. Det har været en god dag, når jeg kan gå hjem vel vidende, at jeg har hjulpet en virksomhed med deres innovative forretningsidéer og dermed sikret deres konkurrenceevne.

Hvad er det bedste ved den virksomhed, du er en del af?
Det bedste ved min virksomhed er den forskellighed, vi arbejder med. Vores kunder er både helt store multinational selskaber der opererer globalt, og nyopstartede, lokalt forankrede enkeltmandsvirksomheder med et kæmpe potentiale. Det forudsætter en enorm omstillingsparathed at rådgive en mindre dansk virksomhed det ene øjeblik for dernæst at rådgive en global kinesisk virksomhed det næste. De organisatoriske og kulturelle forskelle stiller meget store krav til at kunne yde ordentlig og professionel rådgivning på forskellige niveauer. Det er super spændende.

Hvor eller hvornår tænker du bedst?
Jeg tænker bedst med en bog i hånden, og jeg læser ret meget. Jeg har netop færdiggjort Tolstojs ”Anna Karenina”, og er  i gang med Joseph Conrads ”Den Hemmelige Agent”, mens Bulgakovs ”White Guard” ligger og venter på sengebordet. For mig giver god litteratur både et godt afbræk i hverdagen ligesom det giver et abstrakt perspektiv på den ultra-hurtige verden vi lever i nu. 

ØICC, simon tønners, patrade

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 3660

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk