ØICC Medlemsprofil: Christina Holberg Fenger

christina holberg fengerMånedens profil: Christina Holberg Fenger, Ejendomsdirektør i Balder

Hvad ser du som det mest centrale ved ØICC?
Selvom at vi i Balder har boliger i hele hovedstadsområdet, så er boligoplevelsen pr. definition lokal og skal tage afsæt i de lokale behov. At man har et netværk som ØICC og dermed et forum, hvor man agendasætter og samler de lokale interessenter og ildsjæle, er det, der sikrer, at vi i fællesskab udvikler området både ift. visionerne for Ørestad, men også med solid forankring i de reelle lokale behov.

Hvad er det bedste ved placeringen af jeres byggerier i Ørestad?
Med 1.700 boliger fordelt i Ørestad Syd og Arenakvarteret, har vi haft en unik mulighed for at gøre hver ejendom til helt sin egen, samtidig med at Balder-servicen er gennemgående. Det har udmøntet sig i syv dejlige ejendomme med hver sine kendetegn: F.eks. de skønne taghuse på Fælledkanten, et dejligt legepladsmiljø på Elsehus, det grønne gårdrum med kaninbure på Bastionen, og de inddragende fællesrum på Lavetten – alt sammen noget, som vi er meget stolte af, og som vores beboere benytter i stor stil.

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det, som du arbejder med?
At gøre ejendomme til meget mere end mursten, ved at kunne tilbyde vores beboere nye og relevante services tilknyttet boligoplevelsen, som gør dagligdagen lettere.

Hvad er det bedste ved den virksomhed, du er en del af? 
At vi tænker langsigtet, og dermed prioriterer at investere i kundetilfredshed. I dag melder 9 ud af 10 af vores beboere, at de er glade for at bo hos Balder. Vi arbejder hele tiden på at gøre dette endnu bedre, bl.a. ved beboerevents mv. Vi har f.eks. afholdt gårdkoncerter, juleafslutning og ”mød-dit-team”-arrangementer, hvor ejendommens tilknyttede medarbejdere byder beboerne på kaffe og is.  

Hvornår tænker du bedst, og hvad læser du i øjeblikket?
Der er ikke noget, som en god gåtur til at klare tankerne. I denne tid, hvor hjemarbejde gør, at fritid og arbejde flyder sammen, bliver gåturen ofte afholdt med en podcast i ørene. Jeg har et ugentligt udvalg som spænder fra nyheder og politik og helt over til true crime-genren, men ”Ugens Krise med Lasse og Anna”, ”True Story”, ”Proptech Denmarks Podcast” og ”Stjerner og Striber” er de umiddelbare favoritter.

ØICC Medlemsprofil: Rasmus Jørgensen, Symbion

ØICC Medlemsprofil: Stig Thorsteinsson

ØICC Medlemsprofil: Dennis Hellegaard

ØICC Medlemsprofil: Martin Wagner, Tetris A/S

KOMMENDE ARRANGEMENTER I ØICC:
1.-31. maj: ØRESTAD CYKLER TIL ARBEJDE
7. maj: Cykel pitstop v. Islands Brygge, kl. 07.30 – 09.30
18. maj: Møde i Netværk for Byudvikling
19. maj: Møde i Ørestad Investor Forum
20. maj: Møde i Netværk for Kommunikation
26. maj: Møde i Netværk for Innovation & Teknologi
27. maj: Møde i Netværk for Destination Ørestad

ØICC, balder, christina holberg fenger, medlemsprofil

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1209

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk