• Jakob Korshøj, tekst & foto
  • Business

Hurra for genåbning hos Noorlys

noorlys 2Hos salon Noorlys på Amagerfælledvej var der fuld fart på genåbningsdagen, hvor en af frisørerne også havde fødselsdag, så salonen var spækket med Dannebrogsflag.

 I salonens frisørstole er der fyldt godt op med glade kunder denne tirsdag 6. april. Genåbningsdagen for liberale erhverv, herunder frisører.
”Det er dejligt at kunne blive klippet professionelt igen. Det er nærmest magisk,” lød det fra Jonas, der netop var ved at få trimmet forårslokkerne klar.
I salonen, der har eksisteret siden 2018, blev der snakket om påskeferie, vandreture og Netflix med kunderne:
”Vi vil snakke om alt andet end corona, som f.eks. hvad man har lavet de sidste måneder. Kunderne er også gode til at spørge ind til os, og det er rart at få talt om,” lød det fra Ditte Larsen, ejer af Noorlys.
”Jeg mødte ind klokken otte, og sikke en livsglæde, det har givet at starte igen.”

Coronabetjente
Selv om der er god stemning, er der dog også bekymringer hos Ditte:
”Vi skal jo være coronabetjente nu og tjekke coronapas. Det er op og ned, for det er noget af et ansvar, og vi skal måske afvise folk. Vi måtte afvise en i morges, der simpelthen havde glemt en negativ test. Og der må man som kunde betale for sin behandling alligevel, for vi mister jo desværre en booking på det. Vi skilter både i butikken og på Facebook med, at man skal huske det, og så får kunderne også en reminder 24 timer før deres tid.”

Regler er regler
For Ditte er regler regler, og uanset hvor godt de kender kunderne, så er der altså ingen undtagelser. Det er nemlig også et endnu større logistisk arbejde end normalt, da salonen er fuldt booket med loyale kunder frem til starten af maj. 

En fuldt booket kalender er alfa og omega, hvis man skuer mod den seneste tids nedlukning:
”De seneste måneder har været rigtig hårde både psykisk og økonomisk. Vi er glade for at bo i et land, hvor der er hjælpepakker, men det er blot et plaster på et åbent sår. Vi venter også stadig på de sidste hjælpepakker, men jeg er glad for, at jeg har sparet op i mit liv, så jeg ikke står med håret i postkassen,” fortalte Ditte.

noorlys 1Og så endda på en fødselsdag
Salon Noorlys består af to små etager, hvilket er en fordel, da de kan have flere kunder på en gang og folk i ventestole samtidig:
 ”Vi er heldige med vores plads. Der er vores konkurrenter, der arbejder tæt, mere udfordrede,” fortalte Ditte.

Trods nogle hårde måneder og få bekymringer, er der god stemning i salonen, der også har en fødselsdagsfest på programmet: 
”Vi hygger os fantastisk meget, vi har åbningsfest, og så har Natasja, der lige er startet i dag, også fødselsdag, så der er god energi og masser at fejre i dag,” afsluttede Ditte med et stort smil på læberne.

LÆS OGSÅ OM GENÅBNINGEN HOS SALON BEYOUTIFUL I ØRESTAD SYD: 

Frisørernes befrielsesdag

corona, noorlys, ditte larsen

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1685

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk