ØICC Medlemsprofil: Rasmus Jørgensen, Symbion

rasmus joergensen symbionMånedens profil: Rasmus Jørgensen, Community Manager i Symbion

Hvad er din primære interesse i ØICC?

Ved at være med i ØICC netværket og aktivt deltage i netværksgruppen for Innovation & Teknologi får jeg mulighed for at møde inspirerende oplægsholdere, som deler deres viden og erfaring. Netværket giver mig mulighed for at søge sparring på arbejdsopgaver samt at møde mennesker, som arbejder med lignende opgaver som mig selv. 

Hvad er det bedste ved placeringen af din arbejdsplads?

En af Symbions startup lokationer, Univate, ligger i Ørestad. At være tæt på Københavns Universitet giver virksomhederne mulighed for at rekruttere deres medarbejdere direkte fra universitet og møde de studerende til pitch-arrangementer, case konkurrencer, matchmaking mv.

Ørestad er stadig i stor udvikling, og jeg tror ikke, vi har set det fulde potentiale som en grøn og bæredygtig bydel endnu. Jeg glæder mig personligt til at følges bydelens udvikling og være med til at hjælpe startup virksomheder med at flytte hertil. 

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det, som du arbejder med?

Vores ambition med Symbion A/S er at skabe Danmarks største startup community. Vores community består i dag af +600 startup virksomheder. Virksomhederne arbejder på tværs af forskellige vertikaler, hvor det primære fokus er tech. Vores vision er at skabe bånd mellem universiteter, det etablerede erhvervsliv og iværksætteri. Med vores to lokationer på Københavns Universitet i Ørestad får vi mulighed for at realisere netop denne vision 

Hvad er det bedste ved den virksomhed, du er en del af? 

Det bedste ved mit arbejde er, at jeg får lov til at hjælpe +600 super seje startup virksomheder. Jeg synes det er en fornøjelse at følges vores virksomheders udvikling fra ide til skalerbar forretning.

Hvad læser du i øjeblikket?

I øjeblikket er jeg i gang med at læse en Master uddannelse på CBS, så de bøger, som er pensum til mine fag, er de bøger, jeg bruger det meste af min tid på at læse. Når jeg engang imellem har tid til at åbne en bog, som ikke er på pensumliste, læser jeg gerne om psykologi. Den sidste bog jeg læste var Nuets Kraft skrevet af Eckhart Tolle. Bogen kan varmt anbefales hvis man er interesseret i at lære mere om, hvordan menneskets sind fungerer.

ØICC Medlemsprofil: Stig Thorsteinsson

ØICC Medlemsprofil: Dennis Hellegaard

ØICC Medlemsprofil: Martin Wagner, Tetris A/S

ØICC Medlemsprofil: Matthias Birk

ØICC, Symbion

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1713

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk