ØICC Medlemsprofil: Stig Thorsteinsson

stig thorsteinssonMÅNEDENS PROFIL: Stig Thorsteinsson, indehaver af Thorsteinsson’s Vinbar.

Hvad er din primære interesse i ØICC?
Jeg er medlem af ØICC, fordi jeg har stor interesse i områdets udvikling, og stor glæde ved at deltage i de meget lærerige snakke, vi har. Jeg er af den overbevisning, at Ørestad har brug for en stærkere lokal forankring, og jeg vil gerne selv anses som en, der er med til at drive udviklingen og den gode dialog.
Flere mennesker skal herud, så de kan se, hvor dejligt her er, at der sker noget, og at det er en bydel med masser af liv, mange forskellige nationaliteter og med en masse initiativ og fremdrift.

Hvad er det bedste ved placeringen af din arbejdsplads?
Når man driver virksomhed i Ørestad, bliver det nødt til at dreje sig om de lokale og dem, der bruger området. Jeg prøver at involvere mig personligt i en masse lokale initiativer samt at afholde events, der samler forskellige mennesker. Vi har afholdt fællesspisning, vinsmagninger, banko, musikquiz, vinskole og alt mulig andet sjovt. 

Det helt fantastiske ved Ørestad er, at det er en lille landsby i storbyen, hvor folk hilser, vil hinanden og kommer hinanden ved.

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det, du arbejder med? 
Min store drøm er at kunne drive en succesfuld forretning mange år i Ørestad, men samtidig også være med til at sætte bydelen på ’københavnerkortet’ ved at lave events, messer, osv. indenfor vin og gastronomi. 

Hvad er det bedste, ved den virksomhed, du er en del af?
Det bedste ved den er, at jeg arbejder med de ting, jeg selv bedst kan lide: vin, mad og mennesker 

Hvor eller hvornår tænker du bedst?
Jeg tænker bedst, når jeg går på Fælleden med min søn i barnevognen og lytter til podcasts. Der er uendeligt mange kilometer at gå, og de forskellige landskaber, lyde og dufte giver ideer og sætter styr på tankerne.

Hvad læser du i øjeblikket?
I øjeblikket læser jeg ikke super meget, da jeg har en dreng på 10 måneder, og arbejder 60 timer om ugen. Men jeg ser en masse videoer om skak, så jeg forhåbentlig bliver bedre til det. Så man kan bare kigge ned og udfordre mig, hvis man kan lide skak – og forhåbentlig lære mig noget.

ØICC Medlemsprofil: Dennis Hellegaard

ØICC Medlemsprofil: Martin Wagner, Tetris A/S

ØICC Medlemsprofil: Matthias Birk

butikker, stig thorsteinsson, thorsteinssons

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2179

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk