Bellakvarter søger spændende butikslejere

bellakvarter udstillingspladsen onlineBellakvarter A/S tager de første skridt mod at bygge et område med plads til butikker og caféer. Selskabet vil gerne i kontakt med erhvervslejere med gode idéer.

Bellakvarteret ved Bella Center skal have et butiks- og restaurationskvarter ved den kommende Metroplads og Udstillingsplads ved Bella Center metrostation. Området skal samtidig være indgangen til Bellakvarter og Bella Center Copenhagen. I den forbindelse søger Bellakvarter A/S nu lejere til de kommende erhvervslejemål.

På tegnebrættet til det nye detailhandelsområde arbejdes der med et bredt udvalg. Alt fra dagligvarebutikker, bager, apotek, lægehus, frisør og takeaway-restauranter er med i overvejelserne. I den proces er Bellakvarter interesseret at komme i kontakt med erhvervsdrivende, der kunne være interesseret i et lejemål.

”I Bellakvarter vil vi skabe et internationalt bymiljø til gavn for områdets beboere og gæster. Vi har en stor tilstrømning af mennesker året rundt fra konferencer, messer og et stort hotel. Endvidere er vi i gang med at etablere over 2.300 nye boliger, og der skal etableres ca. 6.500 nye arbejdspladser udover de ca. 1.000, der allerede er i Bella Center Copenhagen. Dette giver naturligvis et godt fundament for caféer og butikker i området, men vi skal have det rette mix, da det er afgørende for et godt bymiljø. Vi er allerede i dialog med flere interesserede parter, men vil gerne i dialog med endnu flere,” siger Saso Nedelkovski, udviklingschef i Solstra Development, der står bag udviklingen af Bellakvarter.

I masterplanen for Bellakvarter, der er lavet af COBE og Vilhelm Lauritzen Arkitekter, er der muliggjort 3.000 kvm. detailhandel inden for området. Der er planlagt to større dagligvarebutikker, som selskabet forventer at kunne offentliggøre navnene på i løbet af 2020. Desuden indeholder planen mulighed for en lang række mindre butikker, caféer samt andet erhverv. I forbindelse med at det nye område bygges vil vejforløbet blive ændret. Det betyder, at den kommende indgang til Bellakvarter, Metropladsen, placeres lige over fra metroen. Metropladsen bliver således det første, man møder ved ankomsten til Bellakvarter med metroen, hvorefter man naturligt ledes videre ind til kvarterets øvrige pladser såsom Udstillingspladsen.

Bellakvarter A/S gør alle opmærksom på, at detailområdet bliver attraktivt:

"Med et internationalt og blandet bolig- og erhvervsområde med kommende kontorbyggerier samt Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky har det nye område i Bellakvarter et stort og mangfoldigt kundegrundlag, der blandt andet rummer beboere, medarbejdere, konferencegæster, turister, bus- og metropassagerer samt naboer i Ørestad", skriver Bellakvarter A/S.

Interesserede erhvervslejere kan kontakte udviklingschef i Solstra Development, Saso Nedelkovski, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 51 34 71 36.

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2297

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk