• Redaktionen
  • Business

ØICC Medlemsprofil: Matthias Birk

matthias birk nybolig orestadØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC).


MÅNEDENS PROFIL: Matthias Birk, Butikschef, Nybolig Ørestad

Hvorfor er I medlem af ØICC?

Jeg er medlem af ØICC, da jeg rigtig gerne vil være en del af snakken om, hvordan vi gør Ørestad til et endnu mere attraktivt sted at være, både som erhvervsdrivende og som beboer. ØICC fokuserer på at styrke Ørestad på rigtig mange parametre, fra byudvikling til innovation og teknologi. Jeg synes, at det er vigtigt, at vi igennem ØICC har et fælles talerør, hvor ideer og erfaringer kan udveksles og udvikles. I min dagligdag som ejendomsmægler, er vores netværk i ØICC virkelig noget, jeg kan bruge, når jeg skal være fortaler for området. Jeg kan både snakke om nutid, fremtid, muligheder og udfordringer i området, så Ørestad kan blive fremvist fra sin bedste side. Jeg er selv bosat i Ørestad, så jeg bidrager med og får udbytte af ØICC på den erhvervsmæssige og private front.

Hvad er det bedste ved placeringen af din arbejdsplads? 

Da jeg både bor og arbejder i Ørestad, er Ørestad en stor del af min hverdag. Når jeg er på arbejde, bruger jeg rigtig meget tid på at sælge området til potentielle købere, og når jeg har fri, bruger jeg meget tid på at udnytte de mange muligheder her, både i form af transport, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og de dejlige grønne områder.

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det du arbejder med?

Siden vi åbnede vores butik i Ørestad for lige over 3 år siden, har vi virkelig taget store markedsandele i Ørestad, og er i dag markedsledende i området. Foruden to forretninger i Ørestad ejer og driver vi også forretning i Kastrup, Tårnby og Dragør. Ambitionen og drømmen er at fortsætte vores positive udvikling og åbne flere butikker.

Hvad er det bedste ved den virksomhed, du er en del af?

En af grundende til at jeg gerne ville være ejendomsmægler i Ørestad, er fordi jeg rigtig gerne vil være med til at opfylde drømme.  Det at købe og sælge bolig er for mange en rigtig stor og vigtig beslutning i deres liv. Derfor synes jeg, at det er rigtig fedt at kunne være med til at hjælpe familier, par, enlige, mv. med den store beslutning.  Derudover har jeg en rigtig vekslende hverdag, hvor jeg møder en masse nye mennesker og oplever en masse nye boliger, der skal sælges. Nybolig har vokseværk på landsplan, og det er spændende at være en del af en kæde, som deler samme drømme og ambitioner om at blive endnu større, som vi gør det i Ørestad.

Hvor eller hvornår tænker du bedst?

På kontoret er vi rigtig gode til at supplere hinanden, dele tanker og ideer. Det gør, at vi for det første har et super godt samarbejde, men også hele tiden gør hinanden skarpere. Ud over vores egen erfaringer, stræber vi hele tiden på at blive bedre. Vi er i et boligmarked som hele tiden ændre sig, så derfor er det vigtigt at vi hele tiden holder os skarpe.

Medlemsprofil: Juan Montoya Lopez

ØICC Medlemsprofil: Allan Bjørngaard

ØICC Medlemsprofil: Pernille Stahlschmidt Tørning

ØICC Medlemsprofil: Rune Bundesen, JT Denmark

ØICC Medlemsprofil: Timo & Co.

 

Kommende begivenheder i ØICC: 

  1. februar 2020: Møde i Netværk for Byudvikling
  2. februar 2020: Møde i Netværk for Innovation & Teknologi
  3. februar 2020: Møde i Netværk for Destination Ørestad
  4. februar 2020: Møde i Netværk for Talent & Internationalisering
  5. februar 2020: Møde i Netværk for Kommunikation
  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2045

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk