ØICC Medlemsprofil: Allan Bjørngaard

allan bjoerngaard toolpacksolutionsØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC)

MÅNEDENS PROFIL

Allan Bjørngaard, Co-Founder af Toolpack Solutions

Hvorfor blev I medlem af ØICC?
Som tilflytter i Ørestad både privat og erhvervsmæssigt er det mit ønske om at udbygge netværk og meget gerne kunne bidrage med tips og gode råd til virksomheder eller personer i lokalområdet. Samtidig håber jeg at kunne udvikle mig selv, medarbejderne, min virksomhed og sparre med andre, som brænder for innovation.

Hvordan bruger du området omkring din arbejdsplads?
Det er vigtigt for min virksomhed, at vi kan tiltrække arbejdskraft inden for IT, derfor er en central beliggenhed ved Metro og uddannelsesinstitutionerne et naturligt krav. Det er samtidig nemt at komme ud til kunder i hele landet og nærheden til lufthavnen er nødvendigt med vores globale aktiviteter og ekspansionsplaner. Personligt trives jeg og motiveres af nytænkning og udvikling, hele Ørestadsprojektet afspejler faktisk dette perfekt i sin helhed. Foruden ØICC deltager vi også i Royal Golf Erhvervsnetværk.

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det, som du arbejder med?
Vores ambition i Toolpack Solution er at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at få udnyttet de teknologiske muligheder der med Cloud løsninger, Data & AI og Business Intelligence, så vi sikrer, at konkurrenceevnen holdes højt, og at virksomhedsstyring er så effektiv som overhovedet muligt. Det der driver mig er at aflive og optimere manuelle, trivielle arbejdsopgaver og se vores medarbejdere og kunder få endnu mere succes.

Hvad er det bedste ved den virksomhed, som du er en del af?
Vi er så heldige, at vi udvikler vores egen IP/Software løsning. Det er utroligt motiverende at skabe sit eget produkt fra bunden, se det vokse og samtidig kunne tilbyde arbejdspladser i et innovativt miljø. For tiden arbejder vi benhårdt med eksekvering af ny strategi og hele vores team af medarbejdere skaber de vildeste resultater. Vi kalder det ”Measure What Matters” og det giver bare så meget energi at alle har et fælles mål og kender deres opgaver og ansvarsområder i den plan.

Hvor eller hvornår tænker du bedst?
Umiddelbart tænker jeg det ofte sker når man kobler lidt ud af de daglige rutiner, men sandheden for mit vedkommende er nok, at de helt store tanker opstår på de mest mærkværdige tidspunkter. Jeg finder ofte god ro ved en cykeltur rundt om Amager Fælled, trappeløb, en golf runde, ferie med venner og familie. Ny inspiration henter jeg ofte gennem netværk med nye mennesker eller podcasts på farten målrettet enten personlig udvikling eller forretningsudvikling.

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2617

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk