Fra trainee til indehaver på fire år

nicolai cederholm 5076Lynkarriere: Ny indehaver af home Ørestad er med 27 år home-kædens yngste franchisetager

27-årige Nicolai Cederholm er efter knap to år som butikschef i home Ørestad blevet indehaver af forretningen på Ørestads Boulevard. Nicolai er dermed den pt. yngste franchisetager i home-kæden, og har gjort lynkarriere i home siden han blev ansat som trainee i Home på Amager i august 2013. Muligheden for at overtage home Ørestad opstod pludseligt kort før jul, da en stor forhandling om et samlet salg af fem homebutikker på Amager ikke blev til noget. I stedet blev nogle af de lokale butiksledere tilbudt forretningerne.

Nicolai er klar til at gå ekstra langt for at få succes som indehaver af home Ørestad, som har eksisteret i 11 år.
”Ørestad er et rigtigt lokalsamfund, så jeg bruger meget tid herude på at skabe gode relationer og deltager ofte i fælles arrangementer som den lokale fodboldturnering mm.,” fortæller Nicolai Cederholm, der er født på Amager, hvor han også har arbejdet i mæglerbranchen i snart fem år.

Han har ejendomsmægleruddannelsen fra CPH Business Academy samt et udtalt ’sælger-gen’ med i bagagen. Efter studentereksamen har han været topsælger af abonnementer både hos Berlingske Media og hos Viasat, men han har også arbejdet et år i en vuggestue.

Der er da heller ikke spor ’smart-i-en-fart’ over Nicolais tilgang til mæglerfaget og boligejerne. Han går seriøst til værks.
”Personligt lægger jeg vægt på ærlighed, realisme og professionalisme i forholdet til kunderne. Mit mål er at opbygge et klientel af kunder, der har tillid til deres ejendomsmægler og ikke ser os, som vores ry desværre nogle gange udstiller os.”

I fritiden står der venner, familie, rejser og hans to hunde Nellie og Bodil på programmet, og så er Nicolai for nylig flyttet i en lejlighed, som han er i fuld gang med at sætte i stand.

home Ørestad fortsætter med det samme team af medarbejdere, herunder kollegerne Philip og Rasmus. I dagligdagen vil de samarbejde tæt med de øvrige fem home-butikker på Amager blandt andet om fælles annoncering i de lokale medier.
”Vi kender hinanden rigtig godt, og vi har alle den samme målsætning – at det er home, der er stærkest og kan hjælpe sælgerne og køberne bedst på Amager,” slår Nicolai fast.

butikker, boliger

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 3763

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk