Nye store lokaler til Ørestad Kiropraktik og Sundhed

kiropraktor anne theaØrestad Kiropraktik og Sundhed. Det er navnet på den tidligere klinik 'Ørestadens Kiropraktorer' som er flyttet fra Porthuset til nye, store lokaler i Field's

De to indehavere af Ørestadens Kiropraktorer, Thea Geelbak og Anne Winther Vind, etablerede deres klinik i Porthuset i Ørestad City i 2013 og fik med det samme travlt med at reparere på Ørestadbeboernes ømme rygge, ligesom mange babyforældre opsøgte klinikken med deres børn. Snart kunne de også ansætte en fysioterapeut, men lokalet i Porthuset begyndte at lide under successen.

"Venteværelset var altid fyldt og vi måtte sikftes til at at bruge briksen. Kontorarbejde og møder blev nogle gange ordnet ude i Theas bil," fortæller Anne Winther Vind.

kiropraktor behandlerrum 35125 store og lyse behandlerrum.For lidt mere end et år siden fik Thea en patient på briksen fra Steen & Strøm Danmark, som står for driften i Field's. Efter 6 måneders forhandling faldt der endelig en kontrakt på plads og de kunne hyre håndværkere til ombygningen af lejemålet, som stod klar ved årsskiftet. Klinikken åbnede 16. januar op for patienter i de nye lokaler.

"Det har været en udfordrende, spændende og lidt nervepirrende process for os, at forhandle kontrakt med en så stor spiller som Steen & Strøm, som er vant til at forhandle med butikskæder, og derefter at styre byggeprocessen. Vi synes, at vi er kommet godt i mål med den nye klinik og håber at vores patienter er lige så begejstrede for den, som vi selv er," siger Anne Winther Vind.

kiropraktor venterum 3513Stor lobby og venterum med brede gulvplanker. Klinikken ligger på 2. sal i Field's med indgang fra Arne jabosens Allé 16.Det hedder jo Ørestad
Samtidig har klinikken skiftet navn til Ørestad Kiropraktik og Sundhed, så navnet afspejler at det er en kiropraktisk klinik med fokus på tværfaglig behandling. Udover at være 3 kiropraktorer, huser klinikken nu også en fysioterapeut, en akupunktør og en massør/zoneterapeut.

"Det har været vigtigt for os at få andre behandlere under samme tag, så den tværfaglige behandling er mere sammenhængende for patienten og så der ikke går vigtig information om patienten tabt. Og så har vi selvfølgelig også lært at det hedder Ørestad og ikke Ørestaden ;)" siger Thea.

Der er virkelig god plads i den nye klinik, som ligger ved siden af tandlægeklinikken PLUS1 på anden sal i Field's, med indgang via elevatorerne fra Arne Jacobsens Allé 16. Den store lobby i klinikken tilbyder barnevognsparkering, flere puslepladser og børnevenligt venteområde med bl.a. mikrobølgeovn.

Og så tilbyder klinikken, udover kiropraktik og fysioterapi, også zoneterapi, akupunktur og massage. Det betyder at Ørestad Kiropraktik og Sundhed nu arbejder med alle gener indenfor bevægeapparatet, og ikke kun ryggen, hos både babyer, børn og voksne.

"Især vores sportskiropraktor Johannes og fysioterapeut Dennis er gode til at undersøge og behandle skader i arme og ben. Thea og Anne er klinikkens primære børnekiropraktorer. De nye behandlere er Laura, som er akupunktør og sygeplejerske, og Pernille, som er massør og zoneterapeut," siger Thea.

"Med flere behandlere og behandlerrum kan vi igen tilbyde tider samme dag eller senest dagen efter til såvel nye patienter som opfølgninger," siger Anne.

sundhed

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 6081

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk