Ismageriet åbner ny butik ved Emil Holms Kanal

ismageriet aokDe to ejere, Kim Tøvlesø Simonsen og Thomas Valentiner Nielsen, slår i 2017 dørene op for en tredje butik i rækken af  Ismagerier

• Beliggenheden bliver i Mikado House i Ørestad Nord, og dermed er det farvel til Timo Hoffmans STUDIE Street Grill, som indtil nu har ligget på adressen.
"Vi er igang med at planlægge indretningen. Der er ikke fastsat en åbningsdato endnu, men vi er klar til foråret," siger medejer af Ismageriet, Thomas Valentiner..
"Vi ynder at alle vores butikker er i tråd med hinanden, men hver butik har også stilmæssigt respekt for området og for historikken i de lokaler vi opholder os i. Derfor er det altid utroligt spændende, når en ny proces som denne skal i gang, og vi glæder os virkelig meget til inspirationen fra Emil Homs Kanal," siger stifter af Ismageriet og ejer, Kim Tøvlesø Simonsen.

Mere cafébetonet
Kim åbnede for 11 år siden Ismageriet på Kongelundsvej 116 i en nedlagt bagerbutik. Den første filial så dagens lys i 2016 i Søborg, og samtidig fik Ismageriet Thomas Valentiner som medejer. kim toevlesoe simonsen ismagerietKim Tøvlesø Simonsen foran Ismageriet på Kongelundsvej 116.Nu følger den tredie butik så. Den vil få et mere cafébetonet look, hvor der vil være mulighed for at holde fødselsdage, mindre selskaber og hvor man ligesom i Søborg kan sidde og hygge sig med sin is og kaffe indenfor. Der vil være et fast personale ansat som sikrer at der hele tiden er nylavet frisk is, afstemt efter sæson, efterspørgsel og højtider. Åbningstiderne skal afspejle kvarteret og beboerne, og derfor kommer det nye Ismageri til at have længe åbent, hele året.

Spændende oaser
De to ejere mener at Ørestad Nord har mange pladser og byrum hvor man kan finde samvær og ro.
"Der er utallige hyggelige kroge hvor man kan sidde og hygge sig. Is handler om relationer og hygge, så vi glæder os rigtig meget til at give vores gæster mulighed for at kombinere en dejlig is med en gåtur i området," siger Thomas Valentiner.

Bedre parkering
Det første Ismageriet på Kongelundsvej er blevet en kæmpesucces med meterlang kø på fortovet hele sommeren. Men også en succes, som har skabt parkeringsproblemer. Anderledes bliver det i Ørestad Nord, lover de to ejere.
"Vi er placeret  centralt placeret midt imellem metrostationerne på Islands Brygge og DR-byen, så mange kommer dertil uden bil. Men der er også gode parkeringsmuligheder i Mikado House. Så vi kan også modtage mange tilkørende gæster," siger Thomas Valentiner.

ismageriet, butikker, mikado house

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 8984

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk