lørdag 18 januar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Billigere parkering i Ørestad

jens kristian luetken 2019Beboerne i Ørestad har i efterhånden mange år måttet leve med helt urimelige parkeringspriser, som er fastsat af By og Havn.

Læs mere ... Debat

Fælledbyen har mange gode intentioner, men kan den skabe større biodiversitet?

klaus mygindCampinggrunden på Amager Fælled skal bebygges. Det kan vi ikke komme udenom. Vinderprojektet er en bæredygtig landsby i træ. Det er et nytænkende og spændende projekt. 
Læs mere ... Debat

En klimabrøler til 5 milliarder kroner? 

andreas petersen 2020 LJ09HOFOR har annonceret, at det ombyggede Amagerværk vil køre for fuld kraft i slutningen af januar. Et nyt kapitel i hovedstadens energiforsyning vil dermed blive skrevet. Amagerværket, der er nabo til den mere berømte Amager Bakke med skibakke på toppen, er så blevet fuldt forvandlet til at brænde biomasse. 

Læs mere ... Debat

Mere liv omkring arenaen

 mette djupdraet mlsKære Dan Hammer og Royal Arena. Kan se i seneste nummer af Ørestad Avis, at I ikke regner med at åbne cafeer eller lignede i Arenaens stueetage inden for den nærmeste fremtid. 

Læs mere ... Debat

Pensionistkortet er i fare

KirstenNissenKøbenhavns Ældreråd er bekymret over de planlagte ændringer for pensionistkortet - københavnerne vil blive hårdt ramt.

Læs mere ... Debat

Der skal findes en løsning for Ørestad Skole

jens kristian luetkenØrestad Skole står til at skulle udflytte 10 klasser til Amager Fælled Skole. Det er ingen hemmelighed, at Ørestad Skole er fyldt til bristepunktet og derfor kan ikke alle elever være på skolen. Derfor er der behov for at der bliver fundet en lokal løsning fremfor det der ligger på bordet i form af udflytning til nogle barakker ved Amager Fælled Skole.

Læs mere ... Debat

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: