mandag 26 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

ITU i Ørestad Nord er med til at udvikle fremtidens undervandsrobot

undervandsrobotProfessor på IT-Universitetet, Andrzej Wasowski, skal i de næste fire år lede en uddannelse i undervandsrobotter, så de f.eks. kan bruges til forureningsbekæmpelse.

Læs mere ... Business

Maria kører ud til ældre med fysioterapi

maria ganesalingam fysiofresh 3247Maria Ganesalingam har sammen med sin mand Nishandan etableret en udkørende fysioterapiklinik, Fysiofresh, med base i Ørestad.

Læs mere ... Business

Undersøgelse: City skal være et hverdagssted

cafe nabo IMG 1066Ørestad City skal være et hverdagssted med tilgængelige oplevelser i øjenhøjde. Det er en af konklusionerne i KLPs store brugerundersøgelse 'Sammen om Ørestad City'. 621 beboere og medarbejdere i Ørestad City deltog i undersøgelsen, som blev lavet i maj 2020 af den lokale Ph.d. og etnolog Morten Krogh Petersen fra EXTRA/ORDINARY.

Læs mere ... Business

Metropassagerer bringer pakker ud

metrorejsende onlineØrestad er med i verdens første forsøg med Crowdsourcet pakkelevering i den offentlige transport. 

Læs mere ... Business

Prøv at være 'crowdshipper' lige her i Ørestad

andreas fessler atkins crowdshipperSom nogle af de første i verden kan beboere i Ørestad selv være med til at bringe pakker rundt i byen med offentlig transport - og få en belønning for det.

Læs mere ... Business

Et stykke med Paris i Ørestad Syd

la boulangerie bastionen 2Til december slår den franskinspirerede bager 'La Boulangerie' dørene op i Bastionen i Ørestad Syd. Med rustik indretning, fransk musik og ikke mindst franske specialiteter vil bagerne Cedric og Jerome gerne bringe et stykke af Paris ind i Ørestad.

Læs mere ... Business

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: