mandag 26 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Ørestadsforfatter: "Jeg er godt klar over, at der er mange skrivende folk her i området"

peer lund 0026Peer Lund bor i Radiorækkerne i Ørestad Nord, og har netop fået udgivet romanen 'Fotofatamorgana'. Han er endnu en af de mange Ørestadsforfattere - personligt kender han dog kun Kim Leine. Før Coroana så de Hitchcock-film på en stor skærm i Kims køkken.

Læs mere ... Kultur

Afgørende klassiske øjeblikke for gymnasiets elever

gymnasium orkester lars mikkelsenDet er ikke hver dag, at unge mennesker på 17 år lytter til klassisk musik, men det gjorde 393 af Ørestad Gymnasiums 2.g-elever onsdag 16. september. 

Læs mere ... Kultur

Sille Trolle synger i Jacobs Corner

signe trolle7. november kan man høre Sille Trolle synge i Jacob Schultz' private lejlighed i spidsen af Bjarke Ingels V-hus.

Læs mere ... Kultur

Ørestadsforfatter: Eventyret har slået sig ned i Ørestad

per damm forfatter aug 2020 02Behov for mere plads og en bolig tæt på naturen har fået forfatteren Per Damm til at slå sig ned i Ørestad - og det har allerede påvirket hans skrivning.

Læs mere ... Kultur

Ørestadsforfatter: Lise har integration på hjertet

lise thorsen forfatter okt 2020 1Tre kvinder af mellemøstlig baggrund har forfatteren Lise Thorsen sat stævne i forbindelse med hendes seneste bog “To verdener – ét menneske”. Lise Thorsen synes at er det vigtigt, at vi ser på menneskene frem for bare tal i et regneark.

Læs mere ... Kultur

Kunstnerne bag Simian: "Stedet er helt unikt"

simian indgang artefact1Simian. Det er navnet på Ørestads nye udstillingssted for samtidskunst i den tidligere cykelkælder ved Ørestad Station. Stedet åbner på lørdag 5. september.

Læs mere ... Kultur

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: