mandag 26 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

1757 høringssvar til Vejlands Kvarter

vejlandskvarteret luftfotoAntallet af høringssvar til lokalplanforslaget om Vejlands Kvarter på Amager Fælled stiger fortsat. I dag er der 1757 høringssvar på høringsportalen blivhoert.kk.dk - de fleste af dem er imod byggeriet. Torsdag 22. oktober klokken 19 er der arrangeret fakkeloptog og folkering om det planlagte byggefelt.

Læs mere ... KØBENHAVN

Hun har base på begge sider af Øresund

pernille roemer NewsOresund Anna Palmehag 1Pernille Rømer flyttede til Malmø for at satse helhjertet på sin nye ansættelse som kontrabassist på Malmö Opera. Men efterhånden begyndte de subtile forskelle mellem landene at nage hende. Nu har hun genfundet balancen ved at flytte tilbage til København og pendle til jobbet i Sverige.

Læs mere ... KØBENHAVN

Forvaltning: OK til stor LiDL på Kongelundsvej

lidl kongelundsvej 1Den gamle Irma på Kongleundsvej 59 skal være supermarked igen. Naboerne protesterer over at et stort udeareal bliver inddraget. Teknik- og Miljøudvalget stemte om planen i går mandag.

Læs mere ... KØBENHAVN

Alternative retssale i Bella Center

bella retssal coronaCorona-krisen kræver, at der tænkes i kreative løsninger. Danmarks Domstole har taget alternative lokaler i brug. De store retssager med mange deltagere er rykket til lejede en stor messehal i Bella Center, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Læs mere ... KØBENHAVN

Studenter på Tårnby Gymnasium

taarnby gymnasium hf dimission 2020Tårnby Gymnasium og HF på Tejn Allé holdt dimission lørdag 27. juni 2020.

Læs mere ... KØBENHAVN

Midt i en Corona-tid: Vandheltene fra Amager

johnny pedersen HOFORPå Kløvermarkens Pumpestation sørger sektionsleder Johnny Pedersen og hans kollegaer for, at vores spildevand bliver transporteret til ét af byens rensningsanlæg. Et arbejdsområde som normalt ikke får den store opmærksomhed, men i de her Corona-tider vokser en ny type af lokale helte frem i bybilledet. 

Læs mere ... KØBENHAVN

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: