mandag 17 juni 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Flydebeton kan gøre dit byggeprojekt hurtigere færdigt

sponsor pexels 544966Når der skal renoveres eller bygges nyt, så vælger mange nu om dage at anvende almindeligt færdigbeton. Beton sikrer dig nemlig, at dit byggeprojekt får et godt fundament at bygge på. Men vidste du, at der faktisk findes et andet alternativ? Dette alternativ hedder flydebeton, og der er flere fordele ved at anvende denne type beton frem for færdigbeton.

Læs mere ... Sponseret indhold

E-cigaretterne vinder frem som aldrig før

sponsor smoke it

Vi lever i dag i en tid, hvor der er et meget stort fokus på alt det sunde, som der kan være med til at forbedre vores generelle helbred. Og det gælder faktisk både det fysiske såvel som det psykiske.

Læs mere ... Sponseret indhold

Det er en klassisk fejl at låse sig selv ude

sponsor laasebussenMåske har du prøvet det. Du er kommet til at smække døren, uden at få nøglerne med. Eller måske har du prøvet at miste dine nøgler ude i byen? Det er en trist situation, men der er ikke andet for end at få fat på låsesmeden, når det sker.

Læs mere ... Sponseret indhold

Få en god nattesøvn på en sovesofa

sponsor bedrenaetter 40”Hvorfor vil du have en sovesofa? Den sover man da ikke godt på!”

Læs mere ... Sponseret indhold

Overvåg dit hjem med sikker videoovervågning

video overvaagning bagerlaaseI Danmark er der rigtig mange indbrud både i privat- og erhvervssammenhænge. Det kan derfor være en udfordring at føle sig tryg i sit hjem, eller hvis man er ejer at et firma.

Læs mere ... Sponseret indhold

Få en pause fra vinterkulden og tag ned og nyd solen i vinterferien

partnertekst sms sunsetDe fleste danskere kan nok godt blive enige om, at vinteren godt må se at være ovre. Julen er forbi, og nu vil man egentlig bare gerne have lidt sol og varme. Heldigvis nærmer vinterferien sig, og her har man rig mulighed for at tage på ferie et sted med et lidt varmere klima. Det er en god måde at slippe lidt væk fra den travle hverdag og nyde en lækker ferie med familien

Læs mere ... Sponseret indhold

Gør som de garvede – gå aldrig ned på udstyr til skiferien

sponsor skiferie 2Du har sikkert hørt om udtrykket ’gå aldrig ned på udstyr’, og det er faktisk ikke helt hen i skoven. Det rette udstyr kan ikke blot redde din skiferie, men i sidste ende også dig.

Læs mere ... Sponseret indhold

Teasolution – dit valg af et kvalitetsbevidst webbureau i København

sponsor partnertekst teasolution.dkSøger du et webbureau i København der både er kvalitetsbevidst og har mange års erfaring indenfor website- og e-handlingsløsninger, så er Teasolution et særdeles fornuftigt valg

Læs mere ... Sponseret indhold

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.