Få styr på alt fra skøde til bank til boligkøb

partner godadvokat 22 01 2021Er du førstegangskøber af en bolig? Så kan det hele godt virke lidt stort og som noget, der involverer en helt masse meget store tal og temmelig forvirrende dokumenter. Heldigvis er der ingen regel for, at du skal stå med det hele selv. Det er muligt at få hjælp fra en boligadvokat, som har siddet med en hel del sager, der ligner din på en prik.

Hvorfor vælge et dykkerur – selv hvis du ikke dykker?

partner ora dykkerur 10 01 2021Du bliver nok ikke overrasket over, at dykkerures primære eksistensberettigelse er at hjælpe dykkere med at holde styr på tiden, de har været under vandet. Det er en opgave, som urene løfter enten ved deres tydelige markering af minutintervaller på kransen om urskiven, hvor viserne ved at lyse op i mørket giver god sigtbarhed, eller ved at benytte et integreret stopur.

Er du usikker på kærligheden? Find svar på dine spørgsmål her

partner droemmekaeresten 19 01 2021Føler du dig utryg i dit sexliv eller står det lidt stille på kærestefronten? Måske har du været single længe og er glad for det – måske er du klar på at udforske noget nyt. Det kan også være, du allerede er i et forhold og bare søger inspiration til at passe og pleje din relation, så det kan blive endnu bedre. Uanset hvad kan du finde gode råd her.

Sådan kan du bedst muligt skabe en forandring i dit hjem

partner moebelkompagniet 15 01 2021Du kan hurtigt komme i en situation, hvor du har brug for, at der sker en forandring i dit liv, og at den forandring helst skal komme hurtigt. Der er flere måder at skabe sådan en forandring på - nogle gør det ved at ændre noget ved deres udseende, eller den måde de spiser på. Du kan også vælge at lave nogle ting om i din bolig, for at skabe den forandring, du har brug for i din hverdag. 

Er du klar til en grønnere livsstil?

partner greenmatch 11 01 2021I takt med teknologiens udvikling er vi blevet meget bæredygtige. Dette gælder i stort set alle henseender. Vi har opnået den fornødne viden til at fremstille produkter og maskiner, som er ikke er afhængige af fossile brændstoffer eller enorme mængder strøm. Vi er ligeledes blevet bedre til at udnytte jordens naturlige ressourcer.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk