tirsdag 14 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Få et bedre indeklima med solfilm

gardinbussen prisgarantiDe fleste af os kan nikke ja til, at solen er dejlig og vinduer er fantastiske. Men kombinerer man disse to ting, så kan det faktisk godt gå hen og blive en træls cocktail.

Læs mere ... Sponseret indhold

Plakater er vejen frem

plakat minidaDu kender det sikkert. Du står i dit hus og kigger rundt på alle de hvide vægge, der er at se. Men hvad skal du gøre ved det? Flere og flere mennesker er begyndt at male en enkelt væg hist og her i en anden farve, så der netop bliver skabt lidt liv og farve til huset.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan kan du styrke dine kompetencer og udvide din virksomhed 

kurser 94billedeHvis du er virksomhedsejer, er du helt sikkert altid fokuseret på, hvordan du kan nå meget mere i hverdagen og hvordan du kan få din virksomhed til at vokse i et højere tempo. Rigtig mange vil gerne udvide og få langt mere succes, og det er en rigtig god ting at fokusere på som virksomhedsejer. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Gør det selv i haven

motion online romsmagningHvis du elsker din have, men ikke har noget som helst forstand på det, så må du ikke fortvivle. Der er hjælp, råd og vejledning at hente. Heldigvis har vi vores alle sammens elskede internet. Som du i forvejen sikkert ved, er internettet en fantastisk vejledning.

Læs mere ... Sponseret indhold

Hvornår giver det mening at tage et banklån?

sponsor fair laanEr du på jagt efter en ny bolig, en ny bil eller en anden stor ting, der er langt fra gratis? Så kan det være, at du er nødt til at tage et lån for at kunne få fingrene i det. Det er nemlig de færreste, der har nok penge stående på deres konto, til at de uden videre kan gå ud at købe en ny bolig eller en lignende stor investering.

Læs mere ... Sponseret indhold

Inspiration til at få en bedre økonomi

moneybankerFra tid til anden kan det knibe med at få økonomien til at hænge sammen. Dette skyldes som regel, at du ikke har overblik over, hvad dine penge bruges til. Heldigvis findes der masser af gode råd til at få en bedre økonomi, som du kan nyde godt af. Dette er uanset, om du har minus på kontoen, et stramt budget eller en stor opsparing. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Tag styringen over din økonomi med et samlelån

sponsor superkredit netlaan norwegianKommer du tit til at tage lån uden at gøre dig de store overvejelser, men fordi du gerne vil have lidt flere penge nu og her? Så er du langt fra den eneste. Lån kan nemlig være en smart måde at få et lidt større økonomisk råderum på, og det går både hurtigt og er simpelt. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Hvordan skaber du dit drømmekøkken?

aubo partnerHvis du er utilfreds med dit køkken og ønsker dig et nyt, hvor skal du så egentlig lige starte henne? Det er et omfattende projekt, der til gengæld kan være rigtig sjovt, spændende og ikke mindst rigtig tilfredsstillende, når det er færdigt.

Læs mere ... Sponseret indhold

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: