fredag 6 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Det skal du og din kæreste lave sammen i weekenden

partnertekst erotikDu kender måske det med, at du og din kæreste lidt glemmer nogle gange at lave noget hyggeligt sammen, når tingene bliver hverdag og faste rutiner. Hvis du og din kæreste har en ledig weekend uden nogle specielle planer, kan I f.eks. lave en af disse ting.

Læs mere ... Sponseret indhold

3 ting der får hjernen til at udløse serotonin

sponsor motiononline camutSerotonin, også kendt som glædeshormonet, er det, der udløses i vores hjerner, når vi føler os glade. Det er en slags belønning for at gøre noget som er godt for vores krop.

Læs mere ... Sponseret indhold

Flere og flere fra Ørestad køber bolig i Spanien

casperc rejsetilbudDet går godt med økonomien i Ørestad. Der er gang i maskineriet, og det betyder at der er flere penge i omløb. Borgeren køber derfor generelt mere luksus, og det har skabt en ny trend. Flere og flere køber nemlig bolig i Spanien.

Læs mere ... Sponseret indhold

Giv dit badeværelse en makeover

sponsor krusesvarmeteknikTrænger du til, at der skal ske noget nyt i dit hjem? Er du træt af at se på det samme igen og igen? Det virker måske tiltalende at flytte fra det hele og finde noget helt nyt at bo i efter flere år i den samme bolig. Dog er det en stor beslutning, der kan være meget kompliceret.

Læs mere ... Sponseret indhold

Alt du skal vide om Black Friday

sponsor blackfridaycounterBlack Friday nærmer sig med hastige skridt, og du kan med fordel begynde at forberede dig til årets største handelsfest allerede nu.

Læs mere ... Sponseret indhold

Forsinket med flyet? Husk erstatning

sponsor flyjura flyforsinkelse       Det kan være en ret kedelig oplevelse at være udsat for forsinket eller aflyst fly. Hvis man rejser med små børn, kan det også være en ganske stressende oplevelse – har man mad nok?, misser man babyens lur eller løber ipads tør? Så kan det blive en ret anstrengende oplevelse. Især hvis der tilmed bliver usikkerhed omkring overnatning og mad.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan jonglerer du din egen virksomhed med dine børn derhjemme

partnertekst nemadvokatMange iværksættere kan ofte have en meget travl og hektisk hverdag, som er fyldt op med en helt masse forskellige gøremål, sådan at drømmen kan blive realiseret, samt så succesen kan blive skabt. Dog kan dette ikke altid være et helt nemt arbejde at skulle befinde sig i, hvis man også har et eller flere børn derhjemme, som også jævnligt har behov for den vigtige forælder-opmærksomhed og -omsorg.

Læs mere ... Sponseret indhold

Mist ikke din sidste nøgle - så vanker der problemer

dani.dk

Hvis man har mistet en bilnøgle eller nogle nøgler, så er det en rimeligt god idé at få lavet nogle nye, så man kan være sikker på, at man ikke skal have fat i en låsesmed lige pludseligt.

Læs mere ... Sponseret indhold

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme