Dell-ansatte samler skrald i Ørestad

dell affaldsindsamling onlineMandag den 29. april 2019 går Dells medarbejdere på gaden for at samle affald i Ørestad, men andre kan også være med

• Udstyret med handsker, gribestænger og poser, støvsuger ansatte fra Dell i Ørestad dele af bydelen for skrald. Indsamlingen sker i forbindelse med Earth Day, hvor millioner af mennesker er på gaden for at sætte fokus på degraderingen af miljøet. Men i Dell har de taget det skridtet videre og erklæret Earth Month.

’Vi har lagt op til, at alle Dells kontorer laver en aktivitet i løbet af Earth Month, fx i form af affaldsoprydning i deres lokalmiljø. Og at de rækker ud til andre virksomheder med samme passion for at se, om man kan gøre noget større sammen,” siger Julie Rosendal, der er Channel Marketing Manager i Dell og programleder for ’Planet’, som er en af flere Employee Resource Groups i Dell Technologies.

I Ørestad ledes den lokale Planet-gruppe af René Poulsen, projektleder i Dells services afdeling.
“Det at kunne kombinere mit arbejdsliv med at drive nogle frivillige initiativer, der optager mig, gør, at det er sjovt at komme på arbejde,” siger han.
René Poulsen kunne godt tænke sig, at fokus på affald fik større opmærksomhed og førte til adfærdsændring blandt medarbejdere både i og uden for arbejdspladsen.
Indtil videre har René og hans kollegaer været alene på affaldsindsamling, men håbet er at udbrede arrangementet til resten af bydelen og få de andre virksomheder i Ørestad Innovation City Copenhagen med. At tage affaldsindsamlingen til en større skala og skabe et affaldsfællesskab på tværs af Ørestad.
“Ørestad er jo en relativt ny bydel. Vi har muligheden her for at gøre tingene på en ny måde,” siger Julie Rosendal.

Det er muligt for andre at deltage i affaldsindsamlingen. Dell laver to indsamlinger i løbet af 29. april - én kl. 10.00 og én kl. 13.00, hver af en times varighed og starter ud ved KLP’s bygning på Arne Jacobsens Allé 15-17, 2300 København S.

Dell vil som noget nyt også indføre en affaldsindsamling i Ørestad i september i forbindelse med World Clean-Up Day. Og hvis andre virksomheder planlægger noget lignende eller kunne tænke sig at være med, kan man kontakte Rene Poulsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

affald

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2680

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk