onsdag 21 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 københavn

By & Havn henter udviklingschef i Realdania

per schulze udviklingschef by havn onlineBy & Havn har ansat Per Schulze som ny udviklingschef. Han kommer fra en stilling som programchef i Realdania

• I Realdania har Per Schulze tidligere været planchef i Lokale og Anlægsfonden og været leder af byudviklingsprojektet ”Kvarterløft Nordvest” under Københavns kommune. Ifølge By & Havn skal Per Schulze bruge sin erfaring inden for byudvikling til at fortsætte og udvikle det arbejde med byliv og fællesskaber, som By & Havn udfører i sine udviklingsområder. Desuden vil Per Schulze få ansvaret for den nye havnestrategi, som By & Havn udruller i de kommende måneder.

Per Schulze er ikke helt ukendt for administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, der selv er kommet til By & Havn for nyligt fra Realdania.

”Per vil med sin store erfaring være med til at skabe byrum og nye partnerskaber i vores udviklingsområder, som vil komme beboere og brugerne til gode. Per har en forkærlighed for og evne til at skabe innovative partnerskaber der fremmer kulturelle aktiviteter, og det er jeg sikker på, vil blive taget godt imod,” siger hun i forbindelse med ansættelsen.

Per Schulze glæder sig over muligheden og ser frem til nye udfordringer:

"Vi har aktive beboere og aktører, som ønsker at bidrage til at udvikle byen i den rigtige retning, og jeg ser frem til at kaste mig ind i en frugtbar dialog med interessenter og parter, der vil være med til at udvikle byen og havnen. København er jo en smeltedigel af gode idéer, som bare venter på at blive ført ud i livet,” siger han.

Per Schulze er uddannet arkitekt og tiltræder stillingen 18. marts 2019. Han afløser Rikke Faaborg, der hidtil har været udviklings- og bæredygtighedschef i By & Havn. Hun skal på orlov de næste godt halvandet år.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme