Marie Carmen Koppel sang julen ind i Ørestad

carmen koppel koncert 6I lørdags besøgte sangerinden Marie Carmen Koppel alle Balders ejendomme i Ørestad. Her gik hun fra gård til gård og sang julesange og spredte julestemning.   

Pianisten begyndte at spille tonerne til ’Christmas Time Is Here’, mens Marie smilede til de børn og voksne, der have samlet sig foran hende. Hendes intense stemme fyldte gårdrummet og fik beboerne til at synge med og svaje i takt til musikken. Musikken kunne også høres uden for, så stemningen spredtes i hele området.  

Koncerten fandt bl.a. sted i Bastionen i Ørestad Syd. De øvrige koncerter I Ørestad blev afholdt i Lavetten, Stævnen, Hesteskoen, Elsehus, Fælledkanten og Fælledudsigten. 

”Som med alt andet i år har corona sat begrænsninger for, hvordan vi kan fejre julen, og hvor tætte vi kan være. Vi ville gøre noget helt særligt for vores beboere, og området i det hele taget, og julekoncerter med Marie Carmen Koppel var en oplagt idé. Det var fantastisk at se alle beboerne smile og synge med på de julesange, vi alle sammen elsker,” fortæller Ejendomsdirektør hos Balder Danmark Christina Holberg Fenger.

carmen koppel koncert 9Anne Elisabeth Nyberg bor i Bastionen med sin søn og hund, og de nød koncerten i gårdrummet sammen med sine forældre og sønnen. 
”Det var en fantastisk koncert og et rigtig godt initiativ fra Balders side. Marie er virkelig en dygtig sangerinde, og det var nogle skønne julesange, hun sang. Der blev spredt julestemning i hele ejendommen.”  

Balder Danmark ejer 7 ejendomme i Ørestad, og Bastionen er den nyeste og sidste i Ørestad. Men ifølge Christina Holberg Fenger er selskabet ikke færdige med at udvikle området og skabe værdi her.  F.eks. har vinbaren thorsteinsson's, eventcafén COBRAcph og frisørsalonen BeYoutiful Cph til huse i deres ejendomme. Og for nyligt åbnede det franske bageri, La Boulangerie, i Bastionen. 

”Fælles for butikkerne er, at de er drevet af lokale ildsjæle, der virkelig vil området og beboerne her. F.eks. holder COBRAcph coronavenlige julearrangementer, og La Boulangerie er ikke blot et bageri, men et lokalt mødested, hvor man kan mødes med sine naboer, sidde og arbejde eller holde festlige arrangementer,” fortæller Christina Holberg Fenger. 

Caroline Mathilde Reitzel, som bor i Fælledkanten med sin kæreste og kat, er en af de beboere, der har bemærket Balders fokus på fællesskabsfremmende arrangementer.  Hun sætter stor pris på det levende byliv, Ørestad efterhånden rummer: 
”Jeg og min kæreste besøger ofte thorsteinsson's, som lige nu også tilbyder sund og lækker aftensmad. Og jeg er så glad for, at jeg nu kan hente friskt morgenbrød fra det franske bageri, som ligger et stenkast fra, hvor jeg bor. Ørestad Syd har efterhånden meget at byde på. Jeg glæder mig til at se, hvad Balder vil overraske os med fremadrettet,” siger hun.

https://www.balder.dk/mitbalder/jul2020

Balder køber 74 lejligheder i Ørestad af Bonava

Gårdkoncerter med Athina

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 3650

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk