torsdag 16 august 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Slikkepinde med myre i og andre gode ideer

boernekulturpilot slikpindeBørne-Kulturpiloterne starter en ny sæson og søger lige nu efter kreative børn i alderen 10-14 år, der har en masse gode ideer og lyst til at være med

Læs mere ... GODT LIV

FDF Spejderne i Tårnby har lagt branden i 2011 bag sig

fdf spejder taarnby 01Da FDF Tårnbys kredshus Højborg brændte 5. januar 2011, kunne det have været kredsens undergang. Spejderne stod uden lokaler og grund, uden materialer og lejrudstyr. Og der var kun et halvt år til landslejren

Læs mere ... GODT LIV

Japan møder Norden på SUKAIBA i Bella Sky

sukaiba1Ny restaurant på toppen af Bella sky åbner i august. Den vil forene japansk madkultur med nordiske dogme

Læs mere ... GODT LIV

Brødtorte med rugbrød og solbær

opskrift broedtaerteEn brødtorte er almindeligvis en rugbrødslagkage som hører til på de sønderjyske kaffeborde. Umiddelbart tænker man måske, at en kage med rugbrød i umuligt kan være rigtig delikat, men man bliver overrasket over, hvor godt det egentligt smager

Læs mere ... GODT LIV

Et sødt dessertminde

opskrift banandessert 5402Om sommeren da jeg var barn, og mine forældre havde gæster til grillhygge, sluttede måltidet altid af med en grillet banan med brun farin, cognac og vaniljeis

Læs mere ... GODT LIV

Ørestadbørn måtte kæmpe om plads på børnekokkeskole

boernekokke sarah aagaardCrowne Plaza Copenhagen Towers havde i den forgangne weekend inviteret til børnekokkeskole med professionelle kokke. Tyve børn i alderen otte til tolv år deltog både lørdag og søndag og billetterne til kroner pr. barn var revet væk

Læs mere ... GODT LIV

Artweek på plejecentret

plejecenter artweek 2Som profilplejecenter med Kunst og Kultur som profil, deltog Ørestad Plejecenter i ART WEEK CPH 18 med en workshop

Læs mere ... GODT LIV

Grilltid

opskrift hjertesalatMan kan ikke gå mange meter i Ørestad ved aftensmadstid, uden at næsen fanger duften af grill og røg. Kød, grøntsager, fisk og pølser med forskellige marinader syder over de brandvarme kul og fylder luften med krydrede og smagfulde aromaer

Læs mere ... GODT LIV

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.