mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Der skal findes en løsning for Ørestad Skole

jens kristian luetkenØrestad Skole står til at skulle udflytte 10 klasser til Amager Fælled Skole. Det er ingen hemmelighed, at Ørestad Skole er fyldt til bristepunktet og derfor kan ikke alle elever være på skolen. Derfor er der behov for at der bliver fundet en lokal løsning fremfor det der ligger på bordet i form af udflytning til nogle barakker ved Amager Fælled Skole.

Tilmed er den forslåede placering rigtig dårligt og har også mødt modstand fra skolebestyrelsen på Amager Fælled Skole.

For Venstre er det helt afgørende, at alle muligheder bliver belyst i forhold til at placere eleverne så tæt på Ørestad Skole som muligt. Det kunne være i midlertidige barakker, men også ledige erhvervslejemål kunne være en mulighed. Alle sejl skal sættes til for at det lykkedes. Jeg vil i hvert fald love, at jeg vil kæmpe med næb og klør for at der bliver fundet en bedre løsning end nogle barakker på en parkeringsplads langt fra Ørestad Skole og det miljø som både børn og voksne kender.

Dagligdagen kan ofte være presset for os børnefamilier. Derfor er det vigtigt at skolen er så tæt på hjemmet som muligt, således at man kan være sammen med sine børn fremfor at bruge alt for meget tid på hverdagslogistik.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: