mandag 17 juni 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Nu kan du parkere for ti kroner om året - bare ikke i Ørestad

jakob naesagerFra næste år kan de københavnere med de reneste biler parkere for kun ti kroner om året. Den årlige licens for beboerparkering sættes næste år ned for biler de reneste benzin, el og brintbiler

Det gælder kun for beboere, så pendlere skal fortsat betale for de høje takster, hvis de vil have deres bil med til København. Den lave beboerlicens er et stort konservativt ønske.

Desværre var der ikke vilje til at sætte prisen tilsvarende ned i Ørestad.

Det har været en hård kamp, for flere af de røde partier, at ønsket en ekstra skat på bilisterne og har foreslået, at københavnerne skal betale op til 10.0000 kr om året for en parkeringslicens for at parkere i deres eget kvarter ligesom i Ørestad og Nordhavn. Det synes vi er urimeligt, da man via skatten allerede har betalt for at parkere, og så bliver en licens til 10.000 kr årligt blot en ekstra skat.

Nu er prisforskellen mellem Ørestad og  resten af København så vanvittig stor og urimelig, at det bliver svært for de røde partier at blive ved med at forsvare og opretholde de urimeligt høje parkeringspriser i Ørestad. Vi konservative giver ikke op. Vi vil fortsat kæmpe for, at man kan parkere til en rimelig pris i nærheden af sin bolig - overalt i København.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme