fredag 18 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

For meget trafik

emma blomholt 2056Vi bruger alle mindst én slags transport hver dag, men trafikken kan gøre, at det kan blive ret så irriterende

Jeg bor i Ørestad Syd, og hver dag tager jeg først metroen fra Vestamager til Ørestad, så DSB fra Ørestad til Østerport og derefter bussen fra Østerport til Trianglen, for at komme over til min skole.Dette tager tilsammen 35 minutter, hvis der ikke er særlig meget trafik, men dette er næsten aldrig sagen. For Metroerne har hele tiden et teknisk problem som lige tager 10 minutter at fikse, og DSB skal altid vente på tilladelse til at køre videre, og så har vi busserne, hvor man nogle gange skal vente på den næste, fordi der ikke er plads.

Jeg skriver dette, fordi det får mig, og sikkert også mange andre elever, til at komme for sent, og det kan komme til at forværre vores karakterer. Jeg syntes vi burde ændre dette, for jeg er næsten 100% sikker på, at jeg ikke er den eneste som er dødtræt af trafikken, og som vil have den ændret.

Spørgsmålet er nu, hvordan man kan ændre det. Jeg tænkte, at man kunne lave flere stationer, og ansætte mere kontrolpersonale. Så længe der bare bliver gjort noget ved det.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme