Allan Agerholm går solo

allan agerholm 2020Allan Agerholm stopper som direktør i BC Hospitality Group A/S

56-årige Allan Agerholm stoppede i december med dags varsel hos Bella Center-ejeren BC Hospitality Group efter 'gensidig aftale'. Allan Agerholm har siden 2007 været med til at udvikle hotel- og restaurantionsbranchen i Ørestad. Først med opførelsen af Crowne Plaza Copenhagen Towers og senere som CEO for BC Hospitality Group, som har udviklet sig fra at være et messecenter til at være internationalt kongrescenter med egne hoteller (Marriot Copenhagen, Bella Sky, Crowne Plaza Copenhagen Towers) - og samtidig er blevet et developerselskab som selv udvikler den nye bydel Bellakvarter.

I en pressemeddelelse udsendt af BC Hospitality Group lader Allan Agerholm forstå, at han selv har søgt nye veje:
”Jeg har de seneste 13 år haft en helt fantastisk rejse som har budt på spændende opkøb, fusioner og vækst. Sammen med et helt fantastisk dygtigt team, har vi sammen skabt en stærk og stor virksomhed. Efter 13 år - og rigeligt tid til at tænke under coronakrisen – synes jeg dog tiden er rigtig til at kigge mod nye faglige udfordringer i oplevelsesøkonomien lidt bredere set. Jeg vil gerne takke ejerne af BC Hospitality Group og teamet for et fantastisk samarbejde gennem årene, og ønske dem alt godt fremover – mon ikke vi mødes igen på den ene eller anden måde” udtaler Allan L. Agerholm.

Til Ejendomswatch.dk siger Allan Agerhoolm, at 2020 var et "vanvittigt år på alle mulige måder.

"Jeg har stået i spidsen for at afskedige omkring 600 personer. Det har jeg aldrig prøvet før, og det var ikke, fordi de havde taget af kassen eller havde gramset på folk. Det har været vildt udfordrende, men også udviklende," siger Allan Agerholm, som nu vil være selvstændig konsulent i sit firma Sustainable Hospitality Group. 
"Det er livsbekræftende at hoppe ud og tage en chance," siger han til ejendomswatch.

Konsulentforretningen kommer til at favne mere end hotelbranchen.
"Det kunne være hvad som helst. Jeg har arbejdet med at skabe en bæredygtig forretning – det kan både være på bundlinjen, i ejendommene eller i transporten. Det er det, jeg ved noget om. Ikke supermarkedsdrift," siger Agerholm, til Ejendomswatch.dk. 

I BC Hospitality Group A/Sovertager nuværende CCO Christian Folden Lund som interim CEO.
”Corona-krisen har sat BC Hospitality Groups ekspansionsplaner indenfor hotelmarkedet på hold og det er derfor naturligt, at Allan Agerholm retter blikket mod andre steder, hvor han kan gøre brug af sin store hotel-kompetence. BC Hospitality Group A/S vil i den kommende tid fokusere på dets nuværende kerneaktiviteter. Vi takker for mange års godt samarbejde og ønsker Allan Agerholm held og lykke fremover”, udtaler bestyrelsesformand i BC Hospitality Group A/S, David Overby.

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk