onsdag 21 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Maria kører ud til ældre med fysioterapi

maria ganesalingam fysiofresh 3247Maria Ganesalingam har sammen med sin mand Nishandan etableret en udkørende fysioterapiklinik, Fysiofresh, med base i Ørestad.

Virksomheden fokuserer på hjemmebehandling af ældre medborgere. Det er et privat sundhedstilbud for borgere, der prioriterer og vil investere i livskvalitet. Maria er uddannet fysioterapeut og har mere end 15 års erfaring fra det offentlige sundhedssystem med pleje og genoptræning af ældre borgere med funktionsnedsættelse.

"Min drøm med Fysiofresh er at tilbyde den bedste behandling inden for hverdagsrehabilitering. Fysiofresh er ordentlighed, engagement og frisk energi, som gør en forskel for vores klienter. ​Vi ønsker at være det foretrukne behandlerteam for klienter der ønsker den bedste behandling, siger hun.

Maria har mere end 15 års erfaring fra det offentlige sundhedssystem med pleje og genoptræning af ældre borgere med funktionsnedsættelse. Hendes mand Nishandan er tidligere medlem af Borgerrepræsentationen for de konservative. Nu er han partner i Marias firma:

"Efter mere end 10 år i Ørestad, en enkelt valgkamp til Borgerrepræsentationen og nu fire børn, tænker vi at det er på tide at kaste os over noget nyt!" siger Nishandan Ganesalingam.

Du kan læse mere om klinikken her.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: