lørdag 6 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Stål til Nordeuropas største kongrescenter

bella kongrescenter give steel 18V8276Bella Centeres nye kongreshal er ved at tage form. Firmaet Give Steel er i gang med at montere hallen og de tilstødende bygninger med 1.350 tons stålkonstruktioner. 

Firmaet Give Steel er lige nu i gang med at montere stålkonstruktioner til det, der bliver Nordeuropas største kongreshal i Bella Center Copenhagen.  Byggeriet bliver på i alt 14.000 kvm.fordelt på selve kongreshallen og diverse fleksible områder, herunder en stor foyer. Byggeriet er en del af hele Bellakvarter-planen, som hvor kongresaktiviteterne vedes ud mod Vejlands Allé og Center Boulevard. Samtidig er der en stigende efterspørgsel på internationale kongresser i København. 

Kongreshallen kommer til at huse 7.000 siddende gæster. Bella Center vil  kunne byde på kongresser på helt op til 30.000 delegerede. Det kan lade sig gøre, fordi en kongres typisk foregår over tre til fire dage.

20 tons tunge gitterspær
Kongreshallen bliver 108 meter lang og 66 meter bred, og hvert gitterspær vejer omkring 20 ton. Give Steel har samlet og monteret mellem seks og otte gitterspær om ugen. I alt leverer firmaet omkring 1.350 ton konstruktion til projektet, hvoraf de 350 ton er til foyeren. Udover selve kongreshallen, leverer og monterer Give Steel også stålkonstruktioner til foyeren, der kommer til at binde hallen sammen med hotellet og den øvrige del af Bella Center Copenhagen,  Kongreshallen forventes at stå færdig i 2021.

Bellakvarter søger spændende butikslejere

Bella Center udvider med ny kongreshal

Grønt lys for højhus i Bellakvarter

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: