søndag 26 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Ørestad Gymnasium og Cabinn vil tiltrække unge kinesere

gymnasium kinesisk cabinnSom en del af sprogdagen for 2.g’ere på Ørestad Gymnasium, havde kinesisklærer Sidsel Magnussen og CABINN Metro hotellet arrangeret et samarbejde, som gik ud på, at alle kinesiskelever i grupper skulle producere små kinesisksproget reklamefilm om Ørestad

• Filmene skulle præsentere flere forskellige sider af Ørestad for unge kinesiske turister - en målgruppe som CABINN ønsker at trække til området.
Der blev fokuseret på bl.a. arkitektur, natur, shopping, beliggenhed og transporttid i forhold til resten af byen.
Eleverne havde kun en enkelt skoledag til at filme og redigere, før de skulle præsentere deres færdige produkt for Front Office Managers, Sandra Heje og Carina Nielsen fra CABINN Metro hotellet. Filmene skal indgå i markedsføringen på de sociale medier.

Stort elev-engagement
Efter fremvisningen af alle gruppers vinderbud, skulle de to sammen med lærer  Sidsel Magnussen vælge den bedste film ud fra bl.a. sprog og visuelle kvaliteter.
Imens juryen var ude for at votere, var der bred enighed at spore hos eleverne.
“Jeg synes det var mega fedt! Det var en super fed mulighed, at vi kunne få lov at lave sådan en reklame til CABINN. De var super søde og åbne, og det er jo et samarbejde, som begge parter får noget ud af,” lød det fra Martha Jensen, mens eleverne  ventede på svar.
Vinderen blev filmen om transport til, fra og rundt i Ørestad, som også gav tips til små genveje.

Film om at komme rundt
Begrundelsen lød på, at filmen var visuelt flot, informativ og løste nogle af hotellets dagligdagsproblemer.
Vindergruppen bestod af Martha, Evald, Alisha, Aeman og Stephen, som modtog en meget flot præmie fra hotellet: Nemlig overnatning inkl. morgenmad til alle fem og nogle såkaldte goodiebags.

FOTO: Fire af de fem elever på vinderholdet: Martha, Evald, Alisha og Stephen. Aeman var også med på holdet, men kunne ikke være med ved fotografering. Til højre ses Carina og Sandra fra Cabinn. Foto: Ørestad Gymnasium.

På opgave
ude i virkeligheden
Også elevernes lærer var meget tilfredse med projektet.

“Det gik super godt! Alle leverede et godt stykke arbejde, og det var rart at lave noget andet, og have en hel dag til at arbejde med kinesisk. Det var fedt at stille eleverne en opgave, som har med virkeligheden at gøre, og som ikke bare var en stil, som de skulle aflevere til mig. Der er et stigende antal af unge kinesiske turister som besøger København, så derfor er det relevant at se, at eleverne karrieremæssigt kan bruge kinesisk fx til at arbejde i turistbranchen”, siger Sidsel Magnussen.

gymnasium kinesisk cabinn02
Et virkelig godt projekt, til gavn for både Cabinn, Ørestad og gymnasiet. Det er lærer Sidsel Magnussen (t.v.), Carina Nielsen og Sandra Heie fra Cabinn Metro enige om.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.