mandag 24 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Kramer ansat hos NREP

jens kramer mikkelsen 2017Det store nordiske ejendomsudvikler og investorselskab NREP har ansat Jens Kramer Mikkelsen som direktør for byudvikling i Norden

The former Mayor of Copenhagen, Jens Kramer Mikkelsen, has joined NREP to provide vision and strategic leadership for the company’s urban developments across the Nordic region.
 
"Ingen har haft en mere betydelig indflydelse på Københavns udvikling de sidste 30 år, end Jens Kramer Mikkelsen. Vi er selvfølgelig begejstrede for at byde ham velkommen som NREP's nye direktør for byudvikling. NREP's mission er at gøre ejendomsudvikling bedre, og Kramers unikke viden om moderne og innovativ byudvikling vil yde et stort bidragtil at gøre vores vision til virkelighed," siger Rasmus Nørgaard, Nobody has had a more significant impact on the development of Copenhagen during the past 30 years than Jens Kramer Mikkelsen. We are of course excited to welcome him as NREP’s new Director of Urban Development. NREP’s mission is to make real estate better and Kramer’s unique knowledge within modern and innovative city development will be a great contributor to bring our mission to life”, says Rasmus Nørgaard,  som er medstifter af NREP.

Jens Kramer Mikkelsen var Overborgmester i Københavns Kommune 1989-2004 og derefter adm. direktør for Ørestadsselskabet 2004-2007. Da Ørestadsselskabet blev fusioneret med Københavns Havn A/S fortsatte Kramer som adm. direktør for det nydannede By og Havn 2007-2018. Han fratrådte i august måned efter et forløb hvor bestyrelsesformand for By og Havn, Carsten Koch, udtrykte at der var brug for et generationsskifte i direktionen i selskabet.

I Ørestad er NREP bl.a. med til at udvikle det store byggeri på hjørnet af Asger Jorns Allé og Ørestads Boulevard, hvor der skal være supermarked, legeland, opbevaringsfirma og boliger. NREP er også med til at bygge rækkehusene 'Ressourcerækkerne' i Ørestad Syd og senest udvikler de i samarbejde med Tetris et nyt hotel og kontorfællesskabshus i Ørestad Nord.

“NREP er kendt for at være en innovativ ejendomsudvikler, investor og operatør som tænker langsigtet og fokuserer på at skabe værdi for både forbrugere, samfund og investorer. Jeg ser frem til at være med i NREP's mange ambitiøse projekter. Det er inspirerende at kunne overføre min erfaring fra byudvikling i København til andre nordiske byer," siger Jens Kramer Mikkelsen.

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: