mandag 26 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

ITU i Ørestad Nord er med til at udvikle fremtidens undervandsrobot

undervandsrobotProfessor på IT-Universitetet, Andrzej Wasowski, skal i de næste fire år lede en uddannelse i undervandsrobotter, så de f.eks. kan bruges til forureningsbekæmpelse.

Læs mere ... Business

Undersøgelse: City skal være et hverdagssted

cafe nabo IMG 1066Ørestad City skal være et hverdagssted med tilgængelige oplevelser i øjenhøjde. Det er en af konklusionerne i KLPs store brugerundersøgelse 'Sammen om Ørestad City'. 621 beboere og medarbejdere i Ørestad City deltog i undersøgelsen, som blev lavet i maj 2020 af den lokale Ph.d. og etnolog Morten Krogh Petersen fra EXTRA/ORDINARY.

Læs mere ... Business

Prøv at være 'crowdshipper' lige her i Ørestad

andreas fessler atkins crowdshipperSom nogle af de første i verden kan beboere i Ørestad selv være med til at bringe pakker rundt i byen med offentlig transport - og få en belønning for det.

Læs mere ... Business

Maria kører ud til ældre med fysioterapi

maria ganesalingam fysiofresh 3247Maria Ganesalingam har sammen med sin mand Nishandan etableret en udkørende fysioterapiklinik, Fysiofresh, med base i Ørestad.

Læs mere ... Business

Metropassagerer bringer pakker ud

metrorejsende onlineØrestad er med i verdens første forsøg med Crowdsourcet pakkelevering i den offentlige transport. 

Læs mere ... Business

Et stykke med Paris i Ørestad Syd

la boulangerie bastionen 2Til december slår den franskinspirerede bager 'La Boulangerie' dørene op i Bastionen i Ørestad Syd. Med rustik indretning, fransk musik og ikke mindst franske specialiteter vil bagerne Cedric og Jerome gerne bringe et stykke af Paris ind i Ørestad.

Læs mere ... Business

ØICC Medlemsprofil: Stig Thorsteinsson

stig thorsteinssonMÅNEDENS PROFIL: Stig Thorsteinsson, indehaver af Thorsteinsson’s Vinbar.

Læs mere ... Business

Hvilken TECH brager igennem i 2020-erne?

tech shaping 2020 51TECH SHAPING 2020s: Årets store konference i Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) zoomede ind på de teknologier, som kommer til at sætte deres præg på det næste årti. Det kan være den nye kollega Inge, som er en robot med sit eget medarbejdernummer. En reol med 3D-printere i printerrummet. En DNA-test, som man selv får lavet og kan tage med til lægen. Eller en hel by der fungerer som et kæmpemæssigt batteri.

Læs mere ... Business

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: