søndag 5 april 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Pandemien lukker Ørestad ned

covid 19 kalvebod faelled skole sidste maaltid 2020 2Fra IT-Universitetet i Nord til Café 8TALLET i syd er aktiviteterne i Ørestad sat på vågeblus.

Læs mere ... Business

Cafeér og restauranter: 'BRUG OS'

timo L1010657Ørestads spirende café- og restaurantliv drives af engagerede ildsjæle uden sikkerhedsnet. De har mere end nogensinde brug for de lokales opbakning for at overleve under coronakrisen. I sidste uge kæmpede hver af dem med spørgsmålet, hvor længe det var forsvarligt at holde åbent. Take away og forsøg på at få beboernes opbakning ser ud til at være den løsning, som mange vælger lige nu.

OBS: Siden denne artikel blev skrevet, er forsamlinger på over 10 personer blevet forbudt, og caféer og restauranter har fået besked om at lukke for gæster.

Læs mere ... Business

"Slip din indre iværksætter løs og lev langsommere"

ole ditlev nielsen livseksperimenter 2020845Ørestadforfatter udgiver ny bog, der skal hjælpe folk med fantasier om at starte eget til at få gjort noget ved drømmene.

Læs mere ... Business

Færdselsloven er klar

michael hansen vaarenJeg har en kommentar til artiklen i sidste nummer af Ørestad Avis om trafikforhold på Kalvebodstien.

Læs mere ... Business

COBRAcph vil være Ørestads økologiske samlingspunkt

cobracph 2020803Med et stort udvalg af økologiske varer håber den nye gårdbutik COBRAcph på Asger Jorns Allé at blive et samlingspunkt for Ørestad og omegns beboere.

Læs mere ... Business

BC Hospitality Group varsler over 350 afskedigelser som konsekvens af coronavirus

Som en af Danmarks største virksomheder indenfor hoteller, konferencer og messer er BC Hospitality Group stærkt påvirket af coronasituationen. Nu varsler koncernen afskedigelser.

Læs mere ... Business

Bellakvarter er officielt bæredygtig

bellakvarter centralsug 4714Bellakvarteret har som det første byområde i Danmark modtaget 'DGNB Guld' i en såkaldt midtvejscertificering. DGNB er en international standard for bæredygtigt byggeri og byudvikling.

Læs mere ... Business

Stål til Nordeuropas største kongrescenter

bella kongrescenter give steel 18V8276Bella Centeres nye kongreshal er ved at tage form. Firmaet Give Steel er i gang med at montere hallen og de tilstødende bygninger med 1.350 tons stålkonstruktioner. 

Læs mere ... Business

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: