tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

"Ørestad IF har knoklet utrætteligt"

oerestad if aarets IF 2019 franciska rosenkilde og mette nielsen 2Det store arbejde, som Ørestad IF lægger i at give ikke mindst de unge mulighed for sportslig udøvelse, blev forleden hædret med prisen Årets Idrætsforening 2019.

Prisen er på 25.000 kroner, som Ørestad IF deler med foreningen Idræt i Dagtimerne. Prisuddelingen foregik i Ørestad Skøjtehal, hvor der var både masser af børn og masser af pensionister. De sidste underviste de første i bowls, der er en mellemting mellem bowling og petanque.

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alternativet) stod for prisoverrækkelsen.
"Ørestad IF har knoklet utrætteligt for at få for de få muligheder, der er i Ørestad til at være så optimale som overhovedet muligt. Man har hele tiden søgt den bedst mulige løsning med de forhåndenværende muligheder. Ørestad IF er et omdrejningspunkt for forenings- og fritidslivet i lokalområdet og foreningen løftet fritidstilbuddene i Københavns nye bydel - især for områdets børn," sagde borgmestern. Hun fremhævede også at Ørestad IF har tilbud inden for flere forskellige idrætter og via skolesamarbejdet har lavet et rigtig godt rekrutteringsarbejde.

"I gjort en forskel for Ørestads idrætsliv især for bydelens børn. Den indsats fortjener at blive hyldet. Ørestad IF er en god katalysator for idrættens udvikling i København og en værdig prisvinder," sagde hun. På vegne af Ørestad IF modtog Mette Christina Nielsen, formand i Ørestad IF, plakette og champagne fra borgmesteren.

“Vi er virkelig glade, for det har været en lang kamp. Jeg ser det som et skridt på vejen, for det er en proces, vi er i gang med, og der er stadig meget, der skal bygges op,” sagde en glad formand.

Silverbacks Basketball Club – en ny del af Ørestad IF

Bliv gymnastiktræner i Ørestad IF

Nyt konkurrencehold i Ørestad IF Gymnastik

Ny ØIF bestyrelse vil have flere sportsgrene

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: