mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Hollywood-legende besøger Ørestad Bibliotek

sven ole thorsen onlineDet er lidt et scoop, når Ørestad Bibliotek har den danske muskelstjerne Sven-Ole Thorsen på programmet

• Der er lagt op til en underholdende aften på Ørestad Bibliotek, når Hollywood-legenden Sven-Ole Thorsen lægger vejen forbi til en snak med filmeksperten Christian Monggaard. Umiddelbart inden interviewet er det muligt at se muskelklassikeren Conan the Barbarian, hvor Sven-Ole Thorsen spiller over for en anden Hollywood-legende Arnold Schwarzenegger. Det er nødvendigt med billet til begge arrangementer. Filmen er gratis, mens Monggaards snak med Sven-Ole Thorsen koster 50 kr.
I løbet af samtalen vil Sven-Ole Thorsen fortælle om sin lange karriere i Hollywood, hvor han har medvirket i kæmpe action-klassikere som ”Conan the Barbarian”, ”Predator”, ”Jagten på Røde Oktober” og ”Gladiator”, og har haft et livslangt venskab med Arnold Schwarzenegger. Sven Ole Thorsen har også arbejdet med en række af de bedste instruktører og udgivet sin selvbiografi “Stærk Mand i Hollywood”, der kan købes og signeres på stedet før og efter interviewet.
Bemærk, der skal billetter til både film og interview, hvis man ønsker at deltage i begge forestillinger.

Filmen om Conan Barbaren
Tid: 9. maj kl 18.00-20.10
Sted Ørestad Bibliotek
Pris: Gratis
Billetto

Sven-Ole Thorsen interviewes af Christian Monggaard
Tid: 9. maj kl 20.30-22.00
Sted: Ørestad Bibliotek
Pris: 50 kr. + gebyr
Billetto

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: