onsdag 21 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Aktivitetstag holder alle muligheder åbne - næsten

bella kvarter aktivitetstag onlineHar du et forslag til, hvad et kommende aktivitetstag i Bellakvarter skal indeholde, så kom med det

• Det er stadig muligt at komme med forslag til, hvad et kommende aktivitetstag på nyt logistikcenter i Bellakvarter skal indeholde. På facebook er der kommet dusinvis af forslag lige fra bodega til tankehaver og så de mere traditionelle boldspilsaktiviteter. Udviklingdirektør for Bellakvarter Søren Teisen oplyser, at alle muligheder stadig er i spil.

“Der er intet, der er afgjort, men vores plan er at gå i dialog med DGI og Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune blandt andet for at finde ud af, hvilke aktiviteter der er bæredygtige nok til at kunne blive understøttet af en forening, og så også se på, hvilke andre aktiviteter der er planlagt i området. Vi har jo Streethallen lige på den anden side, så de aktiviteter, der er der, behøver vi ikke gentage,” siger han.

Nogle af forslagene går også på mere ro end udadvendte aktiviteter, men med en placering oven på et logistikcenter med lastbiler og andre køretøjer, der skal ind og ud, tænker Søren Teisen, at de mere rolige muligheder kommer nede sydpå i Bellakvarter, hvor der også kommer en lille sø.

“Det er vigtigt, at aktiviteterne er nogle, der er bredt understøttet, men nu tager vi de mange forslag med videre i arbejdet, og endnu har vi ikke lagt os fast på noget konkret,” siger han.

Link til facebook her

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme