onsdag 21 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Vinterferie: Millioner af Lego-klodser i Bella Center

lego world onlineByg med bæredygtige Lego-klodser lavet af sukker og se figurerne fra Lego Filmen 2

• Vinterferiens sjoveste byggeplads ligger måske i Bella Center i Ørestad, hvor der igen i år er Lego World med muligheder for at bygge med millioner af Legoklodser. 20 lastbiler har fragtet klodser og modeller hele vejen fra Billund til Ørestad, der i år har 38 områder med forskellige aktiviteter.
Blandt nyhederne er muligheden for at bygge med bæredygtige Legoklodser, der er fremstillet af sukker.

”Legoklodserne er ikke kun grønne udenpå, men også indeni. Fremtidens bæredygtige Legoklodser er produceret på polythylene, der er en blød, holdbar og fleksibel plastik lavet på bæredygtigt sukker. På den måde vil vi i Lego gerne sikre muligheden for at bygge og udfolde sig kreativt til både nutidige og fremtidige generationer, samtidig med at vi passer bedre på vores klode,” fortæller Line Ann La Cour, der er projektleder for årets Lego World.

I anledning af premieren på filmen Lego Filmen 2 kan de besøgende kreere deres helt egen stop-motion-film.
Alle fire dage bliver skudt i gang med åbningsshow leveret af YouTube-stjernerne TrierGaming, der også flere gange dagligt vil underholde fra scenen.
Til de mindste vil Lego Duplo-området have et væld af muligheder, hvor de mindre Legofans kan bygge alt fra togbaner til politistationer, slotte og bondegårde.
Lego World foregår i Bella Center Copenhagen fra 14. – 17. februar 2019. Alle dage i tidsrummet kl. 10-17. Billetter à 149 kr. ekskl. gebyr kan købes på legoworld.dk eller ved indgangen.
lego world 2019 fakta

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme