søndag 26 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Promenaden åbner til næste år

mikado stien onlineAllerede i begyndelsen af det nye år vil det være muligt at spadsere på Fælledpromenaden langs med Kalvebod Fælled - men kun for en stund

 • Den sydvestlige del af Ørestad får en promenade, der går fra Hannemanns Allé i nord til spidsen af Ørestad i sydvest. Selv om Fælledpromenaden stort set er færdig, er den stadig lukket for gående. Men i en periode bliver det nu muligt at bruge stien som skolevej eller til søndagsudflugten.

Læs også: Sikrere skolevej på vej til Kalvebod Fælled Skole

“Vi åbner Fælledpromenaden midlertidigt i primo 2019. Men når de store byggerier som f.eks. Byens Hus ved Asger Jorns Allé begynder, bliver vi nødt til at lukke den igen. Det er sådan med byggerier, at der også skal være plads til materialer og elementer, og når Ørestad er ved at være helt udbygget, vil der ikke være mange områder tilbage til dette formål, og derfor må vi inddrage arealerne ud mod fælleden. Men vi har jo set andre steder, hvordan man kan sætte nogle 40-fods containere sammen og lade folk passere gennem disse, så det er måske en løsning” fortalte planchef Hans Vasehus ved By & Havns nabomøde på Kalvebod Fælled Skole 27. november.

Efter planen er alle byggerier langs fælleden færdige i 2023 og til den tid er Fælledpromenaden i hvert fald åbnet permanent.

Læs også: Anlæg af parker og byrum i Ørestad Syd

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme