søndag 26 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Sikrere skolevej på vej til Kalvebod Fælled Skole

sikker skolevej onlineMed etablering af en række lyssignaler på Ejler Billes Allé vil det blive lidt mere sikkert for skolebørn i Ørestad Syd at komme i skole

 • De store byggerier på Richard Mortensens Vej og Robert Jacobsens Vej har betydet, at disse veje har været lukket for trafik og dermed også den direkte skolevej, men ifølge anlægschef i By & Havn Hans Vasehus vil begge disse blive åbnet inden årets udgang.

“Robert Jacobsens Vej bliver åbnet for normal færdsel ultimo i år. Det samme gør Richard Mortensens Vej. Vi gør også Else Alfelts Vej færdig, men den lukker vi i begge ender på grund af byggerierne i området, for vi kan ikke have færdsel igennem med så store byggerier i gang,” fortalte han ved By & Havns nabomøde for Ørestad Syd.

Ifølge Hans Vasehus vil lyssignalerne på Ejler Billes Vej også blive klar lige omkring årsskiftet, hvilket sammen med åbningen af de to veje skulle give en mere sikker skolevej.

Læs også: Promenaden åbner til næste år

Hans Vasehus benyttede også lejligheden til at gøre opmærksom på, at der i forbindelse med Kalvebod Fælled Skole ikke er plads til parkerede biler.

“Det kan der være mange og delte meninger om, men i forbindelse med planlægningen af Kalvebod Fælled Skole har det ikke været tanken, at man skulle kunne køre derop i bil. Man kan i stedet benytte de parkeringshuse, der er i nærheden, og gå det sidste stykke,” fortalte han.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme