lørdag 23 marts 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Nu skærpes p-kontrollen omkring Arenaen

p billede onlineGennem længere tid har det været det vilde vesten mht parkering omkring Arenaen, men nu strammer Københavns Kommune op på kontrollen

⋅ Beboere omkring Royal Arena og Skøjtehallen kan nu se frem til mere ordnede forhold, når det gælder ulovlig parkering. Kvarteret har været svært plaget af ulovligt parkerede biler - ikke mindst i forbindelse med arrangementer i Arenaen, men også lokale beboere der parkerer ulovligt. Men i weekenden kunne ejere af ulovligt parkerede biler finde en hilsen fra Center for Parkering i Københavns Kommune, hvor ejerne gøres opmærksom på, at de har parkeret ulovligt, men at de i denne omgang slipper for videre tiltale.

"Center for Parkering startede med p-kontrol foran Royal Arena og i Nordre Fælledkvarteret fredag d. 19.10.2018. I en kort periode vil der blive uddelt advarselsflyers i stedet for afgifter, så bilisterne bliver gjort opmærksomme på håndhævelsen af de eksisterende zoner - gågadezone samt opholds- og legeområdet," oplyser enhedschef Jesper Borch fra Center for Parkering til Ørestad Avis.

De ulovligt parkerede biler er ikke kun en gene for beboerne. De holder også i vejen for renovationskøretøjer og kan i tilfælde af ulykker eller brand være i vejen for udrykningskøretøjer.

 

 

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme