lørdag 23 marts 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Dans selv med i ny forestilling på Traktørstedet

Glimt onlineTårnbys lokale teaterkompagni, GLiMT, byder op til dans i november måned i forestillingen ”Dans mig til livets ende”, hvor publikum selv danser med

 ⋅ Forestillingen spiller på Kulturzonen og Traktørstedet Vestamager, samt på en række plejehjem, et daghjem og et pensionisthus.

I begyndelsen af forestillingen spiller en guitarist op, og hans latinamerikanske rytmer og melodier spreder sig i rummet, mens værtinden byder velkommen til denne time i latinamerikansk dans. ”Dans mig til livets ende” er en noget anderledes teateroplevelse, fortæller Camila Sarrazin, der er den ene af GLiMTs kunstneriske ledere om forestillingen, som hun instruerer og også selv medvirker i.

”Forestillingen handler om samvær og kommunikation på tværs af generationer. Vi skaber et rum, hvor folk kan være sammen på lige fod, uanset hvem de er, og hvor de kommer fra – her kan alle danse frit sammen,” uddyber hun.

Mens gæsterne - publikum – lærer at danse ”Cumbia” og danser sammen, åbner danserinden op og begynder at fortælle om hendes liv, og hvorfor hun er der med dem. Publikum bliver langsomt hevet ind i en fortælling om rejser, breve, glæder, savn og om fortællerens bedstefar, det danske postbud, der har præget hende den dag i dag. Vi hører historier om bedstefarens liv, hvordan han levede med sin familie i Chile, og deres forbindelse gennem breve, da han rejste tilbage til Danmark.

Forestillingen er egnet for voksne i alle aldre og kan opleves på Traktørstedet Vestamager fredag 23. november. Her køber man en samlet billet til aftensmad og forestilling – maden serveres kl. 18.30, og forestillingen starter kl. 20.00. Billetter til Traktørstedet købes via www.traktoerstedetvestamager.dk.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme